Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Τρέχοντας ο Άδωνις στη Ν.Δ. για να “προλάβει” την αρχηγία – ΒΙΝΤΕΟ

Τρέχοντας ο Άδωνις στη Ν.Δ. για να “προλάβει” την αρχηγία – ΒΙΝΤΕΟ

Τελικά, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης κατάφερε να βρει τις 50 υπογραφές και κατέθεσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

Το θρίλερ με τον Άδωνι Γεωργιάδη τελείωσε, καθώς ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρήκε τελικά τις 50 υπογραφές και έτρεχε να προλάβει να καταθέσει την υποψηφιότητά του πριν τις 18:00 όπου έληγε και η προθεσμία για την υποβολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες δευτερόλεπτα πριν λήξει η προθεσμία, έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας εθεάθη ο Άδωνις Γεωργιάδης κυριολεκτικά να τρέχει με έναν φάκελο, προκειμένου να προλάβει να καταθέσει την υποψηφιότητά του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έφτασε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας τρία λεπτά μετά τις 18:00 και μετά από διαβούλευση έγινε δεκτή από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή η υποψηφιότητά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μπαίνοντας στο κτίριο ο Άδωνις Γεωργιάδης φώναζε: “πού πάω για την υποψηφιότητα” με τους υπαλλήλους να του εξηγούν πως πρέπει να ανέβει στον τρίτο όροφο του κτιρίου.

Βγαίνοντας από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ο Άδωνις Γεωργιάδης ιδρωμένος, αποκάλυψε πως τις τελευταίες πέντε υπογραφές τις βρήκε 20 λεπτά πριν τις 18:00. Όπως είπε, τα τελευταία πέντε λεπτά βρήκε και την τελευταία υπογραφή και κατέβηκε στη Λεωφόρο Συγγρού με μηχανή για να προλάβει.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε