Πολιτική

Τρικλοποδιά Μεϊμαράκη στη Νέα Δημοκρατία για το ΕΣΡ

Υπέρ της άμεσης συγκρότησης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης τάχθηκε χθες το βράδυ, μιλώντας σε συνεργάτες του, μετά το τέλος της Διάσκεψης των Προέδρων στη Βουλή, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Όπως σημείωσε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, θεωρεί ότι με την τροπολογία που κατέθεσε χθες η κυβέρνηση καταργείται επί της ουσίας η αντισυνταγματική διάταξη του νόμου Παππά, κάτι βέβαια που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει η επίσημη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσης, ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε πως πιστεύει ότι η λύση πρέπει να δοθεί ανεξαρτήτως προσώπων, παρότι εκτιμά τον Ροδόλφο Μορώνη, τον οποίο είχε προτείνει και ο ίδιος, επί προεδρίας του.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη Ανάσταση στην Τήνο – Το μήνυμα του Μητροπολίτη Σύρου
«Εσείς στις πλάτες σας φέρετε τις ευθύνες του έθνους ολοκλήρου. Και χρειάζεστε την προσευχή για αυτή την δύναμη της Παναγίας μας», το μήνυμα του Μητροπολίτη Δωρόθεου στον πρωθυπουργόι
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη Ανάσταση στην Τήνο 6