Πολιτική

Τσακνής εναντίον Κασιδιάρη στη Βουλή για την ΕΡΤ! “Έχετε ρητορική μίσους”

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, μεταξύ του προέδρου της ΕΡΤ και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Ο Χρυσαυγίτης βουλευτής, κατηγόρησε τα στελέχη της ΕΡΤ, πως δεν σέβονται τους θεσμούς και δεν τηρεί τη νομιμότητα, καθώς όπως σημείωσε χαρακτηριστικά “το τρίτο κόμμα του κοινοβουλίου δεν έχει την εκπροσώπηση που του αρμόζει από την ΕΡΤ”.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, έκανε ακόμα αναφορές στις αιτιάσεις του ΕΣΡ και στην πρόθεση της ΠΟΣΠΕΡΤ να πραγματοποιεί απεργίες, κάθε φορά που υπάρχουν εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής. Ταυτόχρονα ζήτησε διευκρινίσεις σχετικά με την επιτροπή δεοντολογίας που συστάθηκε στην ΕΡΤ για να κρίνει το κατά πόσο οι θέσεις της ΧΑ συνιστούν ρατσιστικό λόγο.

Από την πλευρά του και απαντώντας στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο πρόεδρος της ΕΡΤ σημείωσε ότι η δημόσια ραδιοτηλεόραση σέβεται τους θεσμούς και ακολουθεί το γράμμα του νόμου, ενώ ανέφερε την απαντητική επιστολή του ΕΣΡ προς την ΕΡΤ, αναφορικά τον αποκλεισμό εκπομπών που παράγουν ρατσιστικό λόγο.

“Όταν τα προσφυγόπουλα του Ωραιοκάστρου λέγονται αλήτες του Ωραιοκάστρου, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλείται παρακρατική συμμορία, η δημιουργία τζαμιού, προδοσία του Έθνους, μπολσεβίκοι της κονόμας, όλα αυτά δεν είναι ρητορική μίσους κύριε Κασιδιάρη”, ρώτησε ο πρόεδρος της εταιρείας, απευθυνόμενος στο στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

Τέλος, απαντώντας για την πρόθεση της ΠΟΣΠΕΡΤ να διεξάγει απεργία την ώρα προβολής θέσεων του κόμματος της ΧΑ, ο Δ. Τσακνής είπε ότι οι πρακτικές που ονειρεύεται ο κ. Κασιδιάρης ανήκουν σε άλλα καθεστώτα, και όχι στη Δημοκρατία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επιτυχής η πρώτη δοκιμή του συστήματος αυτόματης πέδησης ETCS στα τρένα, παρουσία του Κωνσταντίνου Κυρανάκη
Η σημερινή δοκιμή του συστήματος αυτόματης πέδησης, που παρακολούθησε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αφορούσε περιπτώσεις υπέρβασης ορίου ταχύτητας και παραβίασης κόκκινου σηματοδότη
Ο αναπληρωτής Υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης 3
«Καμία συμφωνία για τυπική ή άτυπη αναστολή του διαλόγου με την Τουρκία» δηλώνει ο Γιώργος Γεραπετρίτης
«Πάγια εθνική θέση η προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για τη συγκεκριμένη και μόνο διαφορά» υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών για το θέμα της οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο
Ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης συναντήθηκε με τον Αμερικανό ΥΠΟΙΚ – Στο τραπέζι αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης εξέφρασε τη βούληση της Ελλάδας για την προσέλκυση αμερικανικών άμεσων επενδύσεων και τεχνολογικών κολοσσών, καθώς και το ελληνικό ενδιαφέρον για αμερικανικές επενδύσεις στο πεδίο της Τεχνητής Νοημοσύνης και των data centers
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης με τον Αμερικανό ΥΠΟΙΚ Σκοτ Μπέσεντ