Πέμπτη, 18 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Τσίπρας: “Θα συλλάβετε τον Χουλιαράκη; Καλύτερα να πάτε στη Θεσσαλονίκη”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Προχωρήσαμε σε μια σειρά σημαντικών παρεμβάσεων, στις λίστες φοροδιαφυγής και πολλά άλλα, μέχρι και την απλή αναλογική, φέραμε -δεν τα καταφέραμε όμως- στο δημοσιονομικό σκέλος, όχι όμως γιατί κοροϊδέψαμε κάποιον, τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από το βήμα των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Ο πρωθυπουργός διατύπωσε στη συνέχεια το ερώτημα «ο κ. Μητσοτάκης που μας λέει ψεύτες από το πρωί μέχρι το βράδυ, εκείνος τι έκανε;»

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τον πρόεδρο της ΝΔ ως το αγαπημένο παιδί των δανειστών, και σημείωσε ότι έτσι θα πετύχει. Είναι ωραία λύση η μείωση των φόρων, όμως γιατί δεν το έκαναν όταν ήταν στην Κυβέρνηση. Όμως τότε και το κράτος σκότωναν και τους φόρους δεν μείωναν, επεσήμανε ο Αλ. Τσίπρας.

Έρχεται τώρα ο κ. Μητσοτάκης και σας λέει, θα σας πως θα λύσω τα προβλήματα που εγώ σας δημιούργησα.

Ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον αρχηγό της ΝΔ να εξηγήσει τι σημαίνει για τους δασκάλους, τους γιατρούς, τους αστυνομικούς και για τα ειδικά μισθολόγια, η αναφορά του Κ. Μητσοτάκη στα 650 εκ. από τις αυξήσεις των δημοσίων υπαλλήλων και πρόσθεσε: Άκουσα τους αστυνομικούς να λένε ότι θα συλλάβουν τον Χουλιαράκη, που ψάχνει να βρει λύση. Αν θέλουν να συλλάβουν κάποιον θα τους έλεγα να πάνε στη Θεσσαλονίκη.

Η εμμονή του κ. Μητσοτάκη με το δημόσιο θα ήταν γραφική εάν δεν ήταν επικίνδυνη, επεσήμανε ο πρωθυπουργός.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε