Τετάρτη, 17 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ο Α. Τσίπρας στη Βουλή: Παρακαλώ τον κ. Σαμαρά να επιστρέψει – Άδειασε κυριολεκτικά τη Ζωή

ΦΩΤΟ - ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ - ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην συζήτηση στη Βουλή για το δημοψήφισμα δεν ξεκίνησε, αλλά αναγκάστηκε να παρέμβει μετά το θεσμικό ατόπημα της Ζωής Κωνσταντοπούλου προκειμένου να επιστρέψουν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης στα έδρανα της Βουλής.

Πριν ξεκινήσει την ομιλία του ο κ. Τσίπρας αναγκάστηκε να λάβει τον λόγο μετά την αποχώρηση της Νέας Δημοκρατίας και τη διακοπή της ομιλίας του κ. Σαμαρά, ζητώντας όλες τις πλευρές να δείξουν νηφαλιότητα, καθώς οι στιγμές είναι κρίσιμες, κάτι που δείχνει και την ενόχλησή του για τους χειρισμούς της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ο κ. Τσίπρας παρακάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να επιστρέψει στα έδρανα της Βουλής έτσι ώστε να συνεχίσει την ομιλία του ο κ. Σαμαράς πετώντας καρφιά προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, λέγοντας: για να προλάβετε και εσείς να επιστρέψετε στην έδρα σας.

Έτσι ο κ. Τσίπρας ζήτησε δεκάλεπτη διακοπή της συνεδρίασης, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να επιστρέψει ο κ. Σαμαράς.

Click4more: Δημοψήφισμα LIVE: Η ώρα της Βουλής! Κυβέρνηση: Το δημοψήφισμα θα γίνει κανονικά!

Οι αντιδράσεις από την αντιπολίτευση ήταν σφοδρές, την ώρα που πρωτοκλασσάτα στελέχη της κυβέρνησης εκφράζουν την βεβαιότητα πως ο λαός “θα πει ένα βροντερό όχι” στις απαιτήσεις των δανειστών.

Η επόμενη πράξη της απόφασης αυτής γράφεται αυτή την ώρα στο ελληνική κοινοβούλιο, με την συνεδρίαση για το θέμα του δημοψηφίσματος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε