Πολιτική

Τσίπρας για επίθεση στη Real: Άμεσα οι δράστες στη Δικαιοσύνη

Να φέρει άμεσα τους δράστες της επίθεσης στη Real News στη Δικαιοσύνη ζητά από την πολιτεία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Η εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του ομίλου έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης (13.07.2022).

Ο κ. Τσίπρας είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με το Νίκο Χατζηνικολάου και εξέφρασε στον δημοσιογράφο τη συμπαράστασή του για την εμπρηστική επίθεση.

Με ένα tweet του ο Αλέξης Τσίπρας ένωσε τη φωνή του με όλο τον υπόλοιπο πολιτικό κόσμο που καταδίκασε την επίθεση στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της εφημερίας Real News και του ραδιοφωνικού σταθμού Real Fm.

«Η εμπρηστική επίθεση στον RealFm, ακόμη μια επίθεση στην ελευθερία του Τύπου και της ενημέρωσης. Η Πολιτεία οφείλει άμεσα να φέρει τους δράστες στη δικαιοσύνη», ανέφερε σε tweet του ο Αλέξης Τσίπρας. 

Αργότερα, ο Αλέξης Τσίπρας είχε και επικοινωνία με τον Νίκο Χατζηνικολάου, εκδότη της Real News. Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε στον δημοσιογράφο τη συμπαράστασή του για την εμπρηστική επίθεση στον Real FM.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Νέο σχέδιο «μπαζώματος» πίσω από τις «παλινωδίες» του προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ μετά το πόρισμα για τα Τέμπη
Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η Νέα Αριστερά λένε ότι από εκεί που η κυβέρνηση είχε «ευαγγέλιο» το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, τώρα το αμφισβητεί, με τη συμμετοχή ακόμα μια φορά και της ηγεσίας της Δικαιοσύνης
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου
Άδωνις Γεωργιάδης κατά Αντιπολίτευσης: Δηλητηριάσατε την πολιτική ζωή με το τεράστιο ψέμα του παράνομου φορτίου
«Σήμερα καταρρίπτονται με πάταγο οι ασυναρτησίες σας», πρόσθεσε ο Υπουργός Υγείας από το βήμα της Βουλής και μίλησε για «παλαβομάρες» της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στη διάρκεια συζήτησης επίκαιρων ερωτήσεων στην Ολομέλεια της Βουλής