Δευτέρα, 19 Αυγ.
27oC Αθήνα

Τσίπρας για Μητσοτάκη: “Προκαλεί κλαυσίγελο η κρυστάλλινη θέση του”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Κάθε φορά που είσαι σε αδιέξοδο κάνεις μια εξεταστική”! Αυτό είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και λίγο αργότερα ήρθε και η απάντηση.

Όλα ξεκίνησαν με την προαναγγελία του Αλέξη Τσίπρα την Παρασκευή 17.03.2017 στη Βουλή για εξεταστική επιτροπή σχετικά με τον τομέα της Υγείας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δήλωσή του εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “η θέση μας είναι κρυστάλλινη: Διαφάνεια για όλα, διαφάνεια παντού και για τα πάντα. Αυτό που έχει όμως κυρίαρχη σημασία και το ζητά με αγωνία η κοινωνία είναι η έξοδος από την κρίση. Αγωνιζόμαστε δυναμικά και δημιουργικά γι’ αυτό. Και ξέρουμε ότι η μόνη λύση είναι εκλογές – εκλογές το ταχύτερο”.

Αυτό έφερε την απάντηση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, στην οποία τονίζεται χαρακτηριστικά:

“Ο Κυρ. Μητσοτάκης γνωρίζει ότι το αφήγημά του περί εκλογών πνέει τα λοίσθια -η δεύτερη αξιολόγηση ολοκληρώνεται. Το να αναζητά στηρίγματα σε… τρομοδέματα, “ανασφάλεια”, “παρακμιακές δυνάμεις”, κ.ά. αποδεικνύει, για μια ακόμα φορά, ότι είναι επικίνδυνος για τη χώρα και όχι για την κυβέρνηση.

Υ.Γ. Προκαλεί κλαυσίγελο η «κρυστάλλινη θέση» του κ. Μητσοτάκη για «διαφάνεια για όλα, διαφάνεια παντού και για τα πάντα». Προφανώς από τα «πάντα» εξαιρεί τα χαμένα πόθεν έσχες του“.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε