Site icon NewsIT

Τσίπρας σε Σούλτς: Δεν πιστεύω να με παγίδευσες…

04.06.2014 | 11:16
Τσίπρας σε Σούλτς: Δεν πιστεύω να με παγίδευσες…

Χαμόγελα και αβρότητες χαρακτήρισαν τη συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα με τον υποψήφιο των Σοσιαλδημοκρατών για την προεδρία της Κομισιόν, Μάρτιν Σούλτς.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ως υποψήφιος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς στις ευρωεκλογές, βρέθηκε την Τρίτη στις Βρυξέλλες για να συναντηθεί με τους υπόλοιπους υποψηφίους ενόψει των διεργασιών για την επιλογή του νέου προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Συνάντησε την υποψήφια των Πρασίνων, Σκα Κέλερ και τον Φιλελευθέρων, Γκι Φερχόφσταν αλλά και τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου των Σοσιαλδημοκρατών, Μάρτιν Σουλτς.

Όταν ο απερχόμενος πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου υποδέχτηκε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, του έκανε… παράπονα: «έχω τόσων ανθρώπων το τηλέφωνο, αλλά όχι το δικό σου» του είπε όπως γράφει ο Μικροπολιτικός στα Νέα.

Τότε, ο Αλέξης Τσίπρας έβγαλε αμέσως το κινητό του και οι δυο άνδρες αντάλλαξαν αριθμούς. Όταν όμως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε αναπάντητη στον Μάρτιν Σουλτς, άκουσε να χτυπάει το κινητό ενός… συνεργάτη του Γερμανού πολιτικού!

«Δεν πιστεύω να με παγίδευσες και να πήρα τον Γιούνκερ» αστειεύτηκε ο Αλέξης Τσίπρας και στη συνέχεια ο Σουλτς του έδωσε τον σωστό αριθμό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΔ για ευρωεκλογές: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε το στοίχημα με τον εαυτό του – Θα διορθώσουμε τις αδικίες που έγιναν στο παρελθόν

Τσίπρας υπέρ Γιούνκερ – “Να σεβαστούμε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών”

Γιακουμάτος: Ο Σόιμπλε είναι κρυφο – ΣΥΡΙΖΑ!

Bloomberg: “Φιλικότερος προς τους επενδυτές ο Τσίπρας”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version