Πολιτική

Τσίπρας στον πλοίαρχο του “Γαύδος”: Επέδειξες ψυχραιμία και η ψυχραιμία είναι γενναιότητα!

- Επίσκεψη με νόημα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο υπουργείο Ναυτιλίας - Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με το πλήρωμα του "Γαύδος" το οποίο δέχθηκε εμβολισμό το βράδυ της Δευτέρας από τουρκική ακταιωρό - Η ξενάγηση στο κέντρο επιχειρήσεων και η συνάντηση με μέλη της Μονάδας Υποβρυχίων καταστροφών

Με την φράση «Επέδειξες ψυχραιμία και η ψυχραιμία είναι γενναιότητα» ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απευθύνθηκε στον κυβερνήτη του σκάφους του Λιμενικού “Γαύδος”. Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε και όλο το πλήρωμα του “Γαύδος” στην επίσκεψή του στο υπουργείο Ναυτιλίας.

gaudos gaydos

Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στο κέντρο επιχειρήσεων και ελέγχου συνόρων στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού και αυτή την ώρα μετέχει σε σύσκεψη με την ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και του Λιμενικού.

Ο πρωθυπουργός στο γραφείο του Παναγιώτη Κουρουμπλή συνάντησε εκτός από το πλήρωμα του “Γαύδος” και μέλη της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών οι οποίοι είχαν μετάσχει στην καταδίωξη και σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών. Η καταδίωξη είχε ξεκινήσει από την Κέρκυρα και οι έμποροι ναρκωτικών είχαν συλληφθεί στ’ ανοικτά της Τζιάς. Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε και με άνδρες της μονάδας ελικοπτέρων και αεροσκαφών του Λιμενικού.

Ο πρωθυπουργός με ανάρτησή του στο twitter  εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος.

«Είμαστε ευγνώμονες στους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος που, με γενναιότητα και αυτοθυσία, υπερασπίζονται τα σύνορα της χώρας» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Twitter, σχετικά με τη συνάντηση που είχε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με το πλήρωμα του Πλοίου Ανοικτής Θαλάσσης 090 «Γαύδος».

https://twitter.com/PrimeministerGR/status/964066656287952896

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης