Πολιτική

Τσίπρας: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι.

Τα συλλυπητήρια του και την αλληλεγγύη του ελληνικού λαού για το χθεσινό, πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα σε τέμενος στο βόρειο Σινά, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προς τον Πρόεδρο της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι.Οι δυο ηγέτες είχαν τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ τους.

Επιπλέον, ο κ. Τσίπρας τόνισε τη σημασία της αντιμετώπισης της τρομοκρατίας στην ευρύτερη περιοχή.  Να σημειωθεί ότι ο απολογισμός από την επίθεση στο Βόρειο Σινά, την πιο αιματηρή πρόσφατη ιστορία της Αιγύπτου αυξήθηκε… 305 οι νεκροί, ανάμεσά τους 27 παιδιά. 128 οι τραυματίες, πολλοί σε σοβαρή κατάσταση. Η Αίγυπτος θρηνεί (δείτε περισσότερα εδώ).

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ