Πολιτική

Τζάκρη: Δεν πάω στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι σοσιαλιστικό το ΠΑΣΟΚ

''Aν ήθελα να πάω στον ΣΥΡΙΖΑ θα είχα φύγει από το 2011'' δήλωσε η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη, που έριξε τις ευθύνες για το δεξιό πλέον ΠΑΣΟΚ στον πρόεδρο του Ευάγγελο Βενιζέλο.

”Aν ήθελα να πάω στον ΣΥΡΙΖΑ θα είχα φύγει από το 2011 και θα μπορούσα να είχα εξασφαλίσει την επανεκλογή μου το 2012 με πολύ πιο εύκολο τρόπο” τόνισε η Θεοδώρα Τζάκρη στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.

Η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής χαρακτήρισε ως γελοιότητες τις φημολογίες και τα δημοσιεύματα για συναντήσεις της με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πριν από το ”ναι” στην ψήφο δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.
Για τη στάση της στη Βουλή τόνισε πως ”δεν ήταν ξαφνικά μια τουφεκιά στον αέρα” με τη δικαιολογία πως διαφωνούσε από το 2012, προσθέτοντας επίσης:
”Υπήρξε μια προγραμματική συμφωνία που ξεσκίστηκε από την πρώτη μέρα, πρέπει να τερματιστούν οι πολιτικές λιτότητας”.

Όπως δήλωσε αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κόμμα που να την εκφράζει αν και θέλει να παραμείνει στο πολιτικό σκηνικό.

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στη Βουλή η δικογραφία για Κώστα Καραμανλή και Χρήστο Σπίρτζη για τα Τέμπη - Τα επόμενα βήματα
Τα κόμματα, αφού  μελετήσουν τα περιγραφόμενα  μπορούν να καταθέσουν στην Ολομέλεια αίτηση με 30 τουλάχιστον  υπογραφές βουλευτών για την σύσταση Ειδικής Προκαταρκτικής Επιτροπής της Βουλής
Τέμπη: Στη Βουλή η δικογραφία για Κώστα Καραμανλή και Χρήστο Σπίρτζη 3
Υπηρετούν στην Αστυνομία 9.422 γυναίκες - «Πρωταγωνίστριες στον εκσυγχρονισμό του Σώματος», λέει σε post ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
«Η συμμετοχή των γυναικών δεν είναι απλώς ζήτημα ισότητας. Αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για μια πιο ανθρώπινη, δίκαιη και κοινωνικά ευαίσθητη αστυνόμευση»
Από δράση της Αστυνομίας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών
Ανδρουλάκης: Η ενωτική ομιλία στο ΣΕΦ, τα μηνύματα αντεπίθεσης κι η έμμεση αναφορά στην Κωνσταντοπούλου – «Δεν είμαστε κόμμα – κομήτης»
«Η μαχητική προγραμματική αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ, που ταυτόχρονα δείχνει στους πολίτες ποιος εχει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, ανεβάζει εκ νέου στροφές», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 3