Πολιτική

Βαγγέλης Μαρινάκης: Έκανε τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Νικηταρά! [pics]

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε το Σάββατο (23.03.2019) τα αποκαλυπτήρια προτομής του Νικηταρά του “Τουρκοφάγου”, που ανεγέρθηκε στη μνήμη του πατέρα του, Μιλτιάδη...

Στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Νικήτα Σταματελόπουλο, γνωστού και ως “Νικηταρά Τουρκοφάγο” προχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Πειραιά (στον προαύλιο χώρο του Γηροκομείου Πειραιώς).

Η προτομή του ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 ανεγέρθηκε με χορηγία του Βαγγέλη Μαρινάκη, στη μνήμη του πατέρα του, Μιλτιάδη. Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης τόνισε ότι σε συνεργασία με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιά “εκπληρώνουμε ένα χρέος απέναντι στον ήρωα Νικηταρά”.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά τον χαιρετισμό του είπε: “Είναι μεγάλη τιμή η δωρεά της προτομής του Νικηταρά, ήρωα της Επανάστασης του 1821, στη μνήμη του πατέρα μου, Μιλτιάδη Μαρινάκη, ενός ανθρώπου σφυρηλατημένου με τις διαχρονικές αρχές του ελληνισμού που έτρεφε ταυτόχρονα ανιδιοτελή αγάπη για τον Πειραιά. Αυτές τις αρχές υπηρέτησε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του, γεγονός που συνιστά για εμένα προσωπικά μια ανεξάρτητη πηγή έμπνευσης για προσφορά στον τόπο μου και στην πατρίδα μου”.

MARINAKIS MARINAKIS MARINAKIS MARINAKIS MARINAKIS MARINAKIS

ΦΩΤΟ: Intime.gr

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Μάκης Βορίδης για Μαρία Καρυστιανού: «Κάνει πολιτικές τοποθετήσεις, δεν γίνεται να μην απαντάμε» – «Αδίστακτος, σπιλώνει τον αγώνα μας» η απάντησή της
«Δεν γίνεται να μην απαντάμε στις πολιτικές τοποθετήσεις που κάνει» είπε ο Μάκης Βορίδης για τη Μαρία Καρυστιανού που του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον «μικρόψυχο, κακό και λίγο»
Ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι κακιά γυναίκα, αυτή την κυρία πάνε να υποστηρίξουν στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη
«Θα της κάνω μήνυση και αγωγή για να αποδείξει στα δικαστήρια την προσωπική μου εμπλοκή. Όποιος πάει στο συλλαλητήριο στηρίζει Κωνσταντοπούλου»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή