Πολιτική

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Συγκροτείται Κεντρική Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ

Τη συγκρότηση Κεντρικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα αποφάσισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ανακοίνωσε ότι η πρώτη συνεδρίασή της θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:00, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Πρόεδρος της Επιτροπής είναι ο ίδιος ο κ. Μεϊμαράκης και μέλη της, με αλφαβητική σειρά, οι εξής: Αγοραστός Κωνσταντίνος, Αντωνίου Μαρία, Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης, Βλάχος Γεώργιος, Βορίδης Μάκης, Βούλτεψη Σοφία, Βρούτσης Γιάννης, Γεωργιάδης Άδωνις, Γιακουμάτος Γεράσιμος, Δακής Γεώργιος, Δασκαλάκης Μενέλαος, Δένδιας Νικόλαος, Ιωαννίδης Αθανάσιος, Κακλαμάνης Νικήτας, Καλαφάτης Σταύρος, Καλογερόπουλος Δημήτριος, Καραγκούνης Κωνσταντίνος, Καρακόλη Μάγδα, Κεδίκογλου Σίμος, Κεφαλογιάννη Όλγα, Κεφαλογιάννης Εμμανουήλ, Κουμουτσάκος Γεώργιος, Μακρή – Θεοδώρου Ελένη, Μητσοτάκης Κυριάκος, Μπακογιάννη Θεοδώρα, Μπούρας Αθανάσιος, Παναγιωτόπουλος Νικόλαος, Παπαμιμίκος Ανδρέας, Πατούλης Γεώργιος, Πλακιωτάκης Ιωάννης, Σταϊκούρας Χρήστος, Σταμάτης Δημήτριος, Σταυράκογλου Σταύρος, Στυλιανίδης Ευριπίδης, Τασούλας Κωνσταντίνος, Ταυρής Φίλιππος, Τσιμάρας Κωνσταντίνος και Χατζηδάκης Κωστής.

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ