Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Βαρεμένος: Ο Πανούσης έσβησε τον Τζέιμς Μπόντ από τον χάρτη!

Βαρεμένος: Ο Πανούσης έσβησε τον Τζέιμς Μπόντ από τον χάρτη!

«Είναι μεγάλο θρίλερ αυτό. Επισκιάζει το νέο Τζέιμς Μποντ κατά πολύ. Τον σβήνει από τον χάρτη. Γιατί τα έχει όλα μέσα. Μόνο μεσαιωνική στοά δεν έχει. Τρομοκρατία, πολιτικούς», ανέφερε o αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος για τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση περί απειλών σε βάρος του -ακόμη και «από πολιτικούς που έχουν σχέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις».

Μιλώντας στο Mega για «σκοτεινό θρίλερ», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Βαρεμένος διερωτήθηκε γιατί οι καταγγελίες αυτές δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας όσο ο κ. Πανούσης ήταν υπουργός, ενώ έκανε λόγο για «χορό των πρώην»:

«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι είναι ένας υπουργός, ο οποίος γνωρίζει ότι στελέχη του κυβερνητικού κόμματος, όσο είναι υπουργός, έχουν σχέση με τον τρομοκρατία και το αφήνει να περάσει έτσι… Μπορεί να υπάρχει κάτι… Και όταν μπαίνει θέμα κινδύνου ζωής που θέτει ο κ. Πανούσης, τότε αλίμονο. Αλλά δεν τα θεωρώ σοβαρά αυτά όπως εκτυλίσσονται. Και επειδή η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, εγώ δεν θέλω να ξεχαστώ με ένα θρίλερ».
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε