Παρασκευή, 30 Αυγ.
26oC Αθήνα

Βαριές κουβέντες και άγρια κόντρα Σκουρλέτη – Μανιάτη

Βαριές κουβέντες και άγρια κόντρα Σκουρλέτη – Μανιάτη

Βαριές κουβέντες… αντάλλαξαν ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης με τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ Γιώργο Μανιάτη στην συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

Το φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το «πλαίσιο ασφάλειας στις υπεράκτιες εργασίες έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων».

Ο πρώην υπουργός Ενέργειας και βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Γιώργος Μανιάτης «διευρύνοντας» την κριτική του στην Κυβέρνηση είπε «δεν ντρέπεστε που κόβετε συντάξεις και κοροϊδεύετε τον κόσμο; Δεν ξέρετε τι σας γίνεται… δεν βλέπετε πέρα από τη μύτη σας και λειτουργείτε με λογική ακραίου νεοφιλελευθερισμού και με βορειοκορεάτικη αντίληψη. Ξεπουλάτε τον ορυκτό πλούτο πρέπει τώρα να παραιτηθείτε…».

Το «γάντι σήκωσε» ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρέτης απαντώντας του «είστε κλασικός υβριστής, δεν τιμάτε την πολιτική σας, λέτε συνειδητά ψέματα…. κ. Μανιάτη με δύο τρείς άλλους είστε βαρίδι για το ΠΑΣΟΚ και ευθύνεστε για την κατάντια του κόμματός σας που έχει μετατραπεί σε δορυφόρο της Νέας Δημοκρατίας. Είναι κατάντια για το ΠΑΣΟΚ να εκτοξεύονται τέτοιες ύβρεις από στελέχη…».

Την «σκυτάλη» των προσωπικών προσβολών ξαναπήρε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ Γιώργος Μανιάτης ανταπαντώντας του «Ντροπή σε εσάς κύριε Σκουρλέτη. Παίρνετε παράδειγμα από το κύριο Σπρίτζη (υπουργό Μεταφορών της Κυβέρνησης) και όλα τα άλλα βαρίδια του ΠΑΣΟΚ που έχουν έρθει στον ΣΥΡΙΖΑ. Εσείς είστε ο υβριστής και ο ψεύτης…».

Η «φωτιά» μεταξύ των δύο πολιτικών έσβησε… με τις παρεμβάσεις της προεδρεύουσας της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου Εύης Καρακώστα και τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη να ακούγεται από τα υπουργικά έδρανα να ζητά από τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ Γιώργο Μανιτάτη να τον καλεί να ζητήσει συγνώμη για αυτά που είπε.

Το δίδυμο Πάνου Σκουρλέτη – Γιώργου Μανιάτη αποδείχθηκε για μια ακόμα συνεδρίαση εκρηκτικό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε