Πολιτική

Βαρουφάκης: “Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να παραιτηθεί” – Το οργισμένο tweet!

Μία δήλωση του Γιάνη Βαρουφάκη πριν καν δημοσιευθεί, ήταν η αφορμή για μέα νέα διάψευση από τον πρώην υπουργό Οικονομικών, μέσα από απανωτά "χτυπήματα" στο twitter.

Το αυριανό φύλλο της κυριακάτικης εφημερίδας Real News, κυκλοφορεί με μία δήλωση του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, την οποίος ο ίδιος σπεύδει να διαψεύσει πριν καν δημοσιευτεί!

Το φύλλο της εφημερίδας λοιπόν έχει τον εξής τίτλο: «“Βαρουφάκης: “Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να παραιτηθεί”».

Δείτε το αυριανό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας:

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, με “τιτίβισμά” του, φαίνεται να διαφωνεί με τον τρόπο που μεταφέρθηκε η δήλωσή του, αφού αναφέρει: “Ο τίτλος “Βαρουφάκης: Να παραιτηθεί η κυβέρνηση” είναι η προβοκάτσια της Κυριακής. Ανυπομονώ να δω την προβοκάτσια της… Δευτέρας“.

Ένα λεπτό νωρίτερα μάλιστα, είχε κάνει το εξής tweet: “«Βαρουφάκης: ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ ΓΙΑ GREXIT» – ο τίτλος της Real News της Κυριακής όπως τον έγραψε ο συντάκτης“.

Μένει να δούμε τι ακριβώς θα αναφέρεται στο δημοσίευμα, με το οποίο ο πρώην υπουργός Οικονομικών ήδη διαφωνεί.

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ