Site icon NewsIT

Βαρουφάκης κατά Μοσκοβισί: Λυπάμαι Πιέρ…

25.09.2015 | 08:48
Βαρουφάκης κατά Μοσκοβισί: Λυπάμαι Πιέρ…

Μπορεί στα Eurogroup που βρίσκονταν μαζί να χαμογελούσαν και να μιλούσαν αλλά τώρα βγήκαν τα... μαχαίρια. Πρωταγωνιστές της νέας "κόντρας" ο Γιάνης Βαρουφάκης και ο Πιέρ Μοσκοβισί.

Όλα ξεκίνησαν από μια δήλωση του Επιτρόπου Οικονομίας για τον τρόπο που (δεν) διαπραγματεύτηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών. “Δεν ερχόταν στα Eurogroup για να διαπραγματευτεί” είπε ο Μοσκοβισί για τον Βαρουφάκη μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης (25.09.2015) σε εκδήλωση στο Παρίσι. “Είχαμε αμέτρητες συζητήσεις μαζί του. Οι συζητήσεις αυτές ήταν μάταιες, άσκοπες και ακαδημαϊκές. Ήθελε απλώς να κερδίσει χρόνο, όχι να κάνει σαφείς προτάσεις”, είπε ο Γάλλος αξιωματούχος της Κομισιόν και δεν έκρυψε ότι “είμαι ευτυχής που ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών διότι είναι κάποιος που γνωρίζουμε”.
Όπως ήταν φυσικό, η επίθεση Μοσκοβισί δεν έμεινε αναπάντητη από τον Γιάνη Βαρουφάκη. Απάντησε με τον αγαπημένο του τρόπο: μέσω twitter. Και μέσα σε λιγότερους από 140 χαρακτήρες που απαιτεί ένα tweet, εξέφρασε τη λύπη του για όσα είπε ο Επίτροπος Οικονομικών. Και βρήκε και την ευκαιρία να ρίξει το… καρφί του: “Λυπάμαι Π. Μοσκοβισί που για να συγκαλύψεις την ραγδαία υποβάθμισή σου αντί να πεις ότι δεν συνθηκολογούσα είπες ότι δεν διαπραγματευόμουν” έγραψε.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version