Κυριακή, 18 Αυγ.
34oC Αθήνα

Βαρουφάκης: “Ο Τσίπρας μου είπε: Είναι ώρα να παραδοθούμε”

Φωτό από tempsreel.nouvelobs.com
Φωτό από tempsreel.nouvelobs.com

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, μετά την δημοσιοποίηση του trailer γεμάτο μυστήριο για τους 1.101, επανέρχεται στο δημοψήφισμα του Ιουλίου και “σκοτώνει” ξανά τον Αλέξη Τσίπρα! Διαβάστε τι δήλωσε σε γαλλικό περιοδικό.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι ένας από τους 1.101. Κανείς ακόμη δεν γνωρίζει τι ακριβώς πρεσβεύουν οι 1.101, αφού το trailer που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί δεν απαντά σε πολλά ερωτήματα.

Μόνο στο ότι θα… μάθουμε την 1η Νοεμβρίου.

Μέχρι τότε, ο πρώην υπουργός Οικονομικών έδωσε μία ακόμη συνέντευξη σε ξένο μέσο και συγκεκριμένα στο γαλλικό “L’Obs”.

Στις δηλώσεις του αναφέρεται -μεταξύ άλλων- και στην βραδιά του δημοψηφίσματος και αποκαλύπτει: “Το δημοψήφισμα δεν ήταν γραφτό να κερδίσει. Θα ήθελα πραγματικά να κερδίσει. Τη νύχτα του δημοψηφίσματος, όταν ήρθε το μεγαλοπρεπές 62% για το «όχι», ήμουν στον ουρανό. Αλλά δεν ήταν το αποτέλεσμα που ήθελε ο Τσίπρας. Ήταν καθαρά γραμμένο στο πρόσωπό του. Μου είπε: “Είναι ώρα να παραδοθούμε”. Του απάντησα: “Οχι εγώ”. Μιλήσαμε φιλικά, γεμάτοι θλίψη, αλλά με πολλή αγάπη. Πίστευε ότι η Ελλάδα θα καταστρεφόταν αν συνεχίζαμε. Δεν συμφώνησα μαζί του και έφυγα», λέει χαρακτηριστικά ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ακόμη, ο πρώην υπουργός Οικονομικών αναφέρεται και στους Podemos: “Τους κάναμε μεγάλη ζημιά. Οι Ποδέμος έχουν δεχθεί σημαντικό πλήγμα εξαιτίας μας. Ολα, όμως, σχετίζονται μεταξύ τους: ένας από τους λόγους, για τους οποίους η επίσημη Ευρώπη ήθελε να μας συνθλίψει, ήταν η άνοδος των Ποδέμος. Οι Γερμανοί -και άλλοι- Σοσιαλδημοκράτες έτρεμαν την επιτυχία μας. Αν πετυχαίναμε την επανεκκίνηση της οικονομίας, θα κατέληγαν σαν το ΠΑΣΟΚ, στο 4%. Γι αυτό έπρεπε να μας καταστρέψουν και το έκαναν”.

Πηγή: tempsreel.nouvelobs.com

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε