Παρασκευή, 26 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Βαρβιτσιώτης: Ακραίες πράξεις εκφοβισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ

Βαρβιτσιώτης: Ακραίες πράξεις εκφοβισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Η βίαιη εισβολή, οι φθορές και η υβριστική συνθηματολογία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό μου γραφείο σήμερα, δεν συνιστούν πολιτική πράξη», δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σχετικά με την επιχείρηση εισβολής στο γραφείο του από μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη δήλωσή του, ο υπουργός Ναυτιλίας κάνει λόγο για πράξεις εκφοβισμού από πλευράς του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αποτελούν ακραίες πράξεις εκφοβισμού και στοχοποίησης που δεν έχουν σχέση με τη Δημοκρατία, για αυτό και πρέπει να καταδικάζονται από τα κόμματα που την υπηρετούν», ανέφερε.

Το πρωί, ομάδα ατόμων από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, που θέλησε να διαμαρτυρηθεί για τους χειρισμούς του Λιμενικού στο Φαρμακονήσι, όπου μετανάστες που προσπαθούσαν να περάσουν στην Ελλάδα από την Τουρκία έχασαν τη ζωή τους, εισέβαλε στην πολυκατοικία όπου στεγάζεται το πολιτικό του γραφείο.

Φωνάζοντας συνθήματα και κολλώντας αυτοκόλλητα στους τοίχους, εναντίον του υπουργού, οι διαμαρτυρόμενοι επιχείρησαν να παραδώσουν ψήφισμα στο γραφείο του. Οι υπάλληλοι κράτησαν κλειστές τις γυάλινες πόρτες και οι διαδηλωτές κατέβηκαν στο δρόμο γράφοντας συνθήματα.

Ομάδα Δέλτα που έφτασε στο σημείο έκανε 47 προσαγωγές (οι 46 αφέθηκαν ελεύθεροι και ένας συνελήφθη). Από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλεται αναίτια επίθεση σε μέλη της νεολαίας και βουλευτές του κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκέντρωση στη ΓΑΔΑ από τους νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις 45 προσαγωγές

“Αν δείτε τα δύσκολα, τρυπήστε τις βάρκες σας…” – Τι αποκάλυψε ο αρχιπλοίαρχος του Λιμενικού για το Φαρμακονήσι 

Βαρβιτσιώτης για Φαρμακονήσι: Το χειρίστηκα όπως έπρεπε

Επίθεση Σκουρλέτη στην κυβέρνηση για Φαρμακονήσι: Πλεόνασμα αναισθησίας…

Πυρ και μανία με Βαρβιτσιώτη για το Φαρμακονήσι ο Βενιζέλος

Φαρμακονήσι: «Οι λιμενικοί μας έβαλαν τα όπλα στο λαιμό, δεν ήρθαν να μας σώσουν»

Τσακωμός για την επιστολή Τσίπρα σε Ρομπάι – Κεδίκογλου: Είσαι συκοφάντης – ΣΥΡΙΖΑ: Ντροπή, υπάρχουν και νεκροί!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε