Τετάρτη, 17 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Βασίλης Κικίλιας: Ευρεία σύσκεψη για προβλήματα από χιόνια στην Αττική

Βασίλης Κικίλιας: Ευρεία σύσκεψη για προβλήματα από χιόνια στην Αττική
Eurokinissi

Ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας υπό τον αρμόδιο υπουργό, Βασίλη Κικίλια. Αντικείμενο της σύσκεψης θα είναι ο σχεδιασμός για την αντιμετώπιση προβλημάτων στην Αττική σε περιπτώσεις έντονων χιονοπτώσεων.

Στη σύσκεψη υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια για προβλήματα από σφοδρές χιονοπτώσεις στην Αττική, θα συμμετέχουν ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Τουρνάς, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη, δήμαρχοι και νεοεκλεγέντες δήμαρχοι της Αττικής, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Γ. Πουρναράς, καθώς και στελέχη της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας.

Για την Αττική, σήμερα 11 Δεκεμβρίου η ΕΜΥ προβλέπει νεφώσεις με βροχές. Τα φαινόμενα γρήγορα θα σταματήσουν και από τις μεσημβρινές ώρες αναμένεται σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία στην Αθήνα κυμαίνεται από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις