Site icon NewsIT

Βασίλης Κικίλιας: Η φωτιά στα Δερβενοχώρια αντιμετωπίστηκε σε λιγότερο από 1,5 ώρα

13.07.2024 | 22:51
Βασίλης Κικίλιας: Η φωτιά στα Δερβενοχώρια αντιμετωπίστηκε σε λιγότερο από 1,5 ώρα

Ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας υπό τον αρμόδιο Υπουργό, Βασίλη Κικίλια, στο πλαίσιο της ανάληψης των καθηκόντων των νέων ηγεσιών των ΟΤΑ α' και β' βαθμού της Αττικής, με αντικείμενο το συντονισμό και την ετοιμότητα όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την αντιμετώπιση επιπτώσεων από ενδεχόμενα έντονα καιρικά φαινόμενα στο λεκανοπέδιο, Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024. Στη σύσκεψη συμμετείχαν

Στην φωτιά στα Δερβενοχώρια αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο «Χ» ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Όπως τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας για τη φωτιά στα Δερβενοχώρια «μέσα σε λίγα λεπτά πήρε μεγάλες διαστάσεις και σε λιγότερο από μιάμιση ώρα είχε αντιμετωπιστεί».

Αναλυτικά ο κ. Κικίλιας υπογράμμισε: «Η εξέλιξη της πολύ επικίνδυνης πυρκαγιάς στα Δερβενοχώρια. Εκδηλώθηκε με αχνό καπνό, μέσα σε λίγα λεπτά πήρε μεγάλες διαστάσεις και σε λιγότερο από μιάμιση ώρα είχε αντιμετωπιστεί.

Οι πυροσβέστες μας και οι δυνάμεις πολιτικής προστασίας με την πολύτιμη συνδρομή 12 εναέριων μέσων, επενέβησαν ταχύτατα και προστάτεψαν μια δύσκολη περιοχή που έχει βιώσει επανειλημμένως τον πύρινο εφιάλτη».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version