Site icon NewsIT

Βενιζέλος: Η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου συνδυάζεται με την έξοδο από την κρίση

28.03.2014 | 16:39
Βενιζέλος: Η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου συνδυάζεται με την έξοδο από την κρίση

Μιλώντας στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και στα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε οτι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή είναι πολύ σημαντικό, γιατί θα σημάνει την είσοδο της χώρας στην “κανονικότητα”.

Με την έξοδο της χώρας από την κρίση συνδύασε την ψήφιση, από τη Βουλή, του πολυνομοσχεδίου, την Κυριακή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας, σήμερα στους βουλευτές του Κινήματος και στα παριστάμενα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου.

Όπως ανέφερε, στο νομοσχέδιο αποτυπώνεται η συμφωνία με τους εταίρους – δανειστές, που είναι η «τελική συμφωνία» η οποία οδηγεί τη χώρα στην έξοδο από την κρίση. Παράλληλα ο κ. Βενιζέλος επιτέθηκε με σφοδρότητα στην αντιπολίτευση την οποία κατηγόρησε ότι λειτουργεί ως «εθνική πέμπτη φάλαγγα» εναντίον της χώρας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε επίσης ότι αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή είναι πολύ σημαντικό, γιατί θα σημάνει την είσοδο της χώρας στην “κανονικότητα”. Αυτό σημαίνει, όπως ανέφερε, ότι η χώρα αποκαθιστά την υπερηφάνεια και κυρίως την ανεξαρτησία της. Αναγνώρισε, πάντως, ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι σε εποπτεία, όπως, άλλωστε, θα είναι χώρες όπως η Γαλλία και η Ιταλία.

Διαβάστε

Λοβέρδος: Ζητάει να παραιτηθεί ο Χατζηδάκης αλλά θα υπερψηφίσει

Όχι της ΔΗΜΑΡ στο πολυνομοσχέδιο

Οι σαρωτικές αλλαγές στις τράπεζες

Έρχονται χώροι καπνιστών για καζίνο-νυχτερινά κέντρα! Πόσο θα πληρώνουν οι ιδιοκτήτες

Αλλαγές σοκ στα φαρμακεία φέρνει το πολυνομοσχέδιο!

50 αλλαγές σε όλη την αγορά φέρνει το πολυνομοσχέδιο – Αλλάζουν όσα ξέραμε στο γάλα, ψωμί, λάδι, καπνό και τις εκπτώσεις

Όλες οι αλλαγές στα φαρμακεία – Για αγώνα μέχρις εσχάτων προειδοποιούν οι φαρμακοποιοί

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version