Site icon NewsIT

Βενιζέλος: “Κανονικά την επόμενη εβδομάδα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο”

26.08.2014 | 14:23
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την ενημέρωση σχετικά με την κατάθεση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή, έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στο περιθώριο της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου, το μεσημέρι της Τρίτης.

Όλα αυτά έρχονται μετά την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης εξαιτίας της μετάθεσης, για τουλάχιστον μία εβδομάδα, της κατάθεσης του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή, που αποφάσισε η κυβέρνηση στις 22 Αυγούστου.

Με ανακοινώσεις απάντησαν ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ στην μετάθεση αυτή, ενώ στη συνέχεια ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, δήλωσε “ανοιχτός σε κάθε συζήτηση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο”.

Μετά από όλα αυτά, σήμερα Τρίτη, ο Ευάγγελος βενιζέλος, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά την συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά, δήλωσε χαρακτηριστικά για το συγκεκριμένο θέμα πως “το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο θα κατατεθεί στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα”.

Τι είπε για ΕΝΦΙΑ και φοροελαφρύνσεις

“Όλα υπό έλεγχο” ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, σε σύντομη συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους.

Σε ερωτήσεις αναφορικά με τον ΕΝΦΙΑ, ο κ. Βενιζέλος παρέπεμψε στις κυβερνητικές ανακοινώσεις και την τροπολογία που θα κατατεθεί.

Σημείωσε δε, ότι τα γενικότερα θέματα που αφορούν τη φορολογική πολιτική θα τα δει η κυβέρνηση με αφορμή τις συζητήσεις στο Παρίσι και τον σχεδιασμό.

Σχετικά με το εάν η κυβέρνηση, ενόψει της συνάντησης στο Παρίσι, επιμένει στην πολιτική των φορολεαφρύνσεων, απάντησε: “ότι έχουμε πει, ότι έχω πει, όπως τα έχουμε πει κατά καιρούς”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σύσκεψη Σαμαρά – Βενιζέλου – “Αγκάθια” τα ακίνητα, οι φοροελαφρύνσεις και το αντιρατσιστικό

Βούλτεψη: “Θα ψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα το αντιρατσιστικό”

Σκληρή δήλωση του Μητροπολίτη Μεσογαίας για το Αντιρατσιστικό

Αντιδράσεις για την καθυστέρηση στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

Πάει… περίπατο το αντιρατσιστικό

Tags:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version