Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Βενιζέλος σε Παπούλια: Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο λιτότητα και ανεργία

Βενιζέλος σε Παπούλια: Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο λιτότητα και ανεργία

Χωρίς να κάνει δηλώσεις έφυγε από το προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Στη συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέπτυξε τις προτάσεις του για την επόμενη μέρα των ευρωεκλογών.

Σχεδόν μισή ώρα είχε διάρκεια η συνάντηση των δυο ανδρών. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έφυγε χωρίς δηλώσεις αφού μάλλον ό,τι έχει να πει θα το πει στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί στις 16:30 στο υπουργείο Εξωτερικών.

Στο σύντομο διάλογο που είχε παρουσία των δημοσιογράφων με τον Κάρολο Παπούλια, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών βγαίνουν δυο μηνύματα.

Το ένα είναι η διατήρηση της σταθερότητας, που είναι σημαντικό βήμα για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας. «Είμαστε ένα βήμα πριν από την έξοδο από την κρίση», είπε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Το δεύτερο μήνυμα της κάλπης είναι, σύμφωνα πάντα με τον κ. Βενιζέλο, πως οι πολίτες δε θέλουν αυτόν τον συμβολικό εμφύλιο. «Επ’ αυτού έχω να σας κάνω ορισμένες προτάσεις», είπε στον Κάρολο Παπούλια αλλά σε εκείνο το σημείο ο Πρόεδρος ρώτησε ποιο είναι το μήνυμα της κάλπης σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

«Εμείς είμαστε παγίως υπέρ της θέσης ο πρόεδρος της Κομισιόν να είναι ο υποψήφιος του πρώτου κόμματος (σ.σ. στην προκειμένη περίπτωση ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ από το ΕΛΚ), αλλά το μήνυμα των ευρωεκλογών και αυτό που θέλουν οι Ευρωπαίοι πολίτες είναι η ανάπτυξη και η απασχόληση. Δεν αντέχουν άλλη λιτότητα και ανεργία», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Και κατέληξε λέγοντας πως «η επαναφορά στην κανονικότητα μας επιτρέπει να επαναδιαπραγματευτούμε με άλλους όρους».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ναι σε κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ από τον Γ. Παπανδρέου

Με τα μαχαίρια ακονισμένα οι «δελφίνοι» στο ΠΑΣΟΚ

Ευρωεκλογές 2014: Ανατροπές στη μάχη του σταυρού, εκτός η Εύα Καϊλή

Γλέζος: κάναμε λάθη, θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα

Βενιζέλος: Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ψεκασμένοι και οι φασίστες της ΧΑ θέλουν εκλογές

Πάγκαλος reloaded! Να φύγουν Βενιζέλος και Κουβέλης, θέλουν απόσυρση – Αν φύγει ο Βενιζέλος μπορεί να ξαναγυρίσω στο ΠΑΣΟΚ!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε