Πέμπτη, 25 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Βενιζέλος: Σχέσεις με συμφέροντα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ

Βενιζέλος: Σχέσεις με συμφέροντα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ

Για “προνομιακές σχέσεις με συγκεκριμένα καταγραφόμενα συμφέροντα” κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Για “προνομιακή συνάφεια με συγκεκριμένα καταγραφόμενα συμφέροντα” κατηγορεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής ο κ. Βενιζέλος, με αφορμή την πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα υποβρύχια, αναφέρει πως “η συζήτηση στη Βουλή θα είναι μια ευκαιρία όλη η κοινή γνώμη, αλλά πρωτίστως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ακούσουν και να κατανοήσουν πώς ενεργεί ο ηγετικός κύκλος περί τον κ. Τσίπρα” προσθέτοντας οτι “θα πληρώσουν τις συκοφαντίες που εκστόμισαν”.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά “αναγκάστηκε να κάνει στροφή 180 μοιρών και να καταθέσει μια πρόταση που δεν στρέφεται εναντίον μου ή εναντίον του ΠΑΣΟΚ, αλλά αφορά γενικά την υπόθεση των υποβρυχίων – ναυπηγείων”.

Κατά τον κ. Βενιζέλο, ο ΣΥΡΙΖΑ “δεν μετέχει στη συλλογική ιστορική συνείδηση της δημοκρατικής παράταξης, δεν νιώθει τι σημαίνει αποστασία” και λειτουργεί ως “συγκυριακό όχημα διαμαρτυρίας” που “νομίζει ότι ξαφνικά έγινε μεγάλος, ενώ είναι μικρομέγαλος και νεόπλουτος”.

“Το ΠΑΣΟΚ είναι πυλώνας, οχι δεκανίκι” λέει ο κ. Βενιζέλος. “Αν κάποιος προσχώρησε στη στρατηγική του άλλου, αυτό δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ. Γιατί αυτό που συνέβη στη Γερμανία με τον μεγάλο συνασπισμό δεν αποτελεί πρόβλημα, αλλά συζητάμε για αυτονόητες επιλογές ευθύνης στην Ελλάδα της κρίσης;”.

Διαβάστε

Τσίπρας στη Guardian: Εφιάλτης έγινε το ευρωπαϊκό όνειρο

Τσίπρας: Τον Μάη τα φώτα σβήνουν για την μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου

ΠΑΣΟΚ: Δεσμευτήκαμε, αυτό δεν αλλάζει… Τα είπαμε και στους υπουργούς

Η Τσίμερ έβαλε… φωτιές σε ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ – “Η αθλιότητα του Βενιζέλου δεν έχει όριο”

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε