Πολιτική

Βενιζέλος: Χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει κυβέρνηση

Στη σημασία της ύπαρξης πολιτικής και κυβερνητικής σταθερότητας στάθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε δηλώσεις του, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.

“Συζητήσαμε το πολιτικό πλαίσιο που κινείται η χώρα. Για να αποδίδουν οι θυσίες του λαού πρέπει να έχουμε πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα. Και αυτή διασφαλίζεται μέσα από τον ρόλο του ΠΑΣΟΚ που αγωνίζεται στο σχήμα της Ελιάς. Αλλιώς δεν μπορεί να διασφαλιστεί η ολοκλήρωση της εθνικής στρατηγικής. Δεν βρισκόμαστε μόνοι μας στην κυβέρνηση, γιατί αυτή την εντολή έδωσε ο λαός τον Ιούνιο του 2012. Το ζήτημα δεν ειναι η αποχώρηση από την κυβέρνηση, διότι χωρίς εμάς δεν υπάρχει κυβέρνηση”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος χαρακτήρισε “αστείους” τους χαρακτηρισμούς περί “διλήμματος” και “εκβαισμού” που θέτει στους ψηφοφόρους για τις Ευρωεκλογές και την υποψηφιότητα της Ελιάς.

Ένα από τα θέματα που κυριάρχησαν στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό ήταν το Eurogroup, με τον κ. Βενιζέλο να τονίζει ότι : “Έχουμε κάνει πολλά σημαντικά βήματα για την ανάκαμψη της οικονομίας και οδεύουμε στην έξοδο από την κρίση. Τώρα ο λαός θα βλέπει την αλλαγή. Στόχος μας είναι  να επιβεβαιώσουμε τη βιωσιμότητα του χρέους που ήδη οι αγορές έχουν κρίνει ως βιώσιμο”. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δίλημμα ευρωεκλογών ή “εκβιασμός” Βενιζέλου; Η απειλή να πέσει η κυβέρνηση αν “πατώσει” η Ελιά – Άρον άρον συνάντηση με Σαμαρά στο Μαξίμου

Αλλαγή πλεύσης του ΠΑΣΟΚ στο… παρά πέντε – Ζητά αλλαγές στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές, διαφορετικά θα καταψηφίσει

Βενιζέλος: Μακροπρόθεσμα βιώσιμη η Ελλάδα

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ