Πολιτική

Βήμα πίσω δεν κάνει ο Παπανδρέου για αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση – “Καρφώνει” τον Μπαλτάκο και μιλά για εξωθεσμικά παιχνίδια

- Όχι μόνο επιμένει αλλά πάει και ένα βήμα παραπέρα ο Γιώργος Παπανδρέου
- Ζητάει από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, να πάρει το ΠΑΣΟΚ και να φύγει από τον κυβερνητικό συνασπισμό!
- «Δεν έχω καμία προσωπική φιλοδοξία. Θέλω να δω την Ελλάδα να πετυχαίνει»
- Με νέα ανακοίνωση καρφώνει την υπόθεση Μπαλτάκου λέγοντας πως τη χώρα βλάπτουν εξωθεσμικά παιχνίδια

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες ο κ. Παπανδρέου είπε: “Η δήλωσή μου ισχύει”.

Όταν ρωτήθηκε αν η επιμονή του να αποχωρήσει το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση δεν θα οδηγήσει τον τόπο σε περιπέτειες εννοώντας τις εκλογές, ο κ. Παπανδρέου είπε: «Εκλογικοί κύκλοι θα συνεχίσουν να υπάρχουν και ο λαϊκισμός δεν μπορεί να κερδίζει πάντα, αν υπερασπιζόμαστε με θάρρος αυτό που πιστεύουμε». Πρόσθεσε μάλιστα ότι: «Το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω. Δεν έχω καμία προσωπική φιλοδοξία. Θέλω να δω την Ελλάδα να πετυχαίνει».

Λίγη ώρα αργότερα με νέα ανακοίνωσή του από το πολιτικό του γραφείο αναφέρει πως όλα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί τα τελευταία 24ωρα καικ αφορούν τον ίδιο ουδεμία σχέση έχουν με την αλήθεια και την πραγματικότητα. 

Εμμέσως ο κ. Παπανδρέου “καρφώνει” την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για την υπόθεση του Τάκη Μπαλτάκου, λέγοντας πως την πορεία της χώρας και τα συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας βλάπτουν όσοι παίζουν εξωθεσμικά παιχνίδια. 

Μιλώντας στο συνέδριο της γνωστής δεξαμενής σκέψης CEPS ο κ. Παπανδρέου είπε: «Η Ελλάδα δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα της ευρωζώνης».

Υπογράμμισε επίσης την πρωτοφανή πρόοδο που έχει επιτύχει η χώρα τα τέσσερα τελευταία χρόνια τόσο σε δημοσιονομικό όσο και σε διαρθρωτικό επίπεδο.

Είπε επίσης ότι η ΕΕ θα έπρεπε εξαρχής να έχει παρέμβει προκειμένου να πείσει τις αγορές ότι δεν υπήρχε ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και να διασφαλίσει μια ομαλότερη πορεία ανάκαμψης της χώρας. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η λιτότητα που επιβλήθηκε στη χώρα δεν συνοδεύτηκε από τις απαραίτητες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φ. Πιπιλή: ο Γ. Παπανδρέου να βγάλει τον σκασμό

Ο Μπαλτάκος αφορμή για το “ατύχημα”; «Βόμβα» από τον Γιώργο Παπανδρέου: Να φύγει το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση!

Ηχηρή παρέμβαση Παπανδρέου για Μπαλτάκο: Σαμαρά ανέλαβε τις ευθύνες σου, Βαγγέλη, φύγε από την κυβέρνηση!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για την «Ομάδα Αλήθειας» – «Ιδιώτες πληρώνουν ιδιώτες για να πετούν λάσπη σε πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης»
Η αντιπολίτευση κάνει λόγο για «επικοινωνιακό παρακράτος» αναφορικά με τις σχέσεις που έχει το κόμμα της ΝΔ με την «Ομάδα Αλήθειας» και καταγγέλλει μηχανισμό δολοφονίας χαρακτήρα πολιτικών αντιπάλων
Βουλή
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Τραμπ συμφωνεί με την ελληνική πρόταση win win για τους δασμούς – Έτοιμη η οικονομία μας να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις
«Η Ελλάδα επέμενε από την αρχή να υπάρξει ενιαία αντίδραση από την ΕΕ, να σταθμιστούν τα νέα δεδομένα με ψυχραιμία και μετριοπάθεια, χωρίς σπασμωδικές κινήσεις και ανώφελη κλιμάκωση»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Παύλος Μαρινάκης: Είμαστε με την Ομάδα Αλήθειας και με κάθε αλήθεια που εκφράζεται – Αυτοί που μας κατηγορούν από την αντιπολίτευση είναι θύτες
«Φοβερή αποκάλυψη. Ένας ιδιώτης πληρώνει άλλους ιδιώτες. Τα παιδιά της ομάδας αλήθειας έχουν βγει με ονόματα» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα δημοσιεύματα για την Ομάδα Αλήθειας
Ο Παύλος Μαρινάκης στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών