Site icon NewsIT

Βίτσας για “μικρή” ΔΕΗ: Δεν θα αναζητήσουμε υπογραφές από ΧΑ για το δημοψήφισμα

03.07.2014 | 17:40
Βίτσας για “μικρή” ΔΕΗ: Δεν θα αναζητήσουμε υπογραφές από ΧΑ για το δημοψήφισμα

«Θερμό» πολιτικό καλοκαίρι προανήγγειλε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην πρωτοβουλία του κόμματος σχετικά με το δημοψήφισμα για τη "μικρή" ΔΕΗ.

Όπως τόνισε  μιλώντας στο ραδιοσταθμό Real FM: «Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου ανοίγει μια απίθανα μεγάλη ατζέντα ως προαπαιτούμενα του 1+1 δισ. που αφορά το νομοσχέδιο για τη “μικρή” ΔΕΗ, τους αιγιαλούς και αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα. Εμείς θα είμαστε απέναντι» δήλωσε ο κ. Βίτσας και προανήγγειλε νέα εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ την ερχόμενη εβδομάδα, στο Τιτάνια, για το ζήτημα «της πώλησης των αιγιαλών και των παραλιών».

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στις διαβουλεύσεις του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με στόχο να γίνει δημοψήφισμα για την «μικρή ΔΕΗ» λέγοντας πως «σε όλα τα πολιτικά κόμματα, πλην της Χρυσής Αυγής, θα αναζητήσουμε αυτές τις 120 υπογραφές ξεκινώντας από τον αριθμό 71 που είναι οι βουλευτές μας.

Ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθούν όλοι οι βουλευτές της αντιπολίτευσης και θεωρούμε ότι πρέπει να ανταποκριθούν και βουλευτές της συμπολίτευσης που έχουν μία ευθύνη απέναντι, ιδιαίτερα στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας και της Βόρειας Ελλάδας, στους ανθρώπους που τους εξέλεξαν».

Στην ερώτηση αν θα αποτελεί «μαγιά» για τον ΣΥΡΙΖΑ η εξεύρεση 120 βουλευτών, εν όψει και του ζητήματος της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας ο κ. Βίτσας απάντησε: «Εσείς το λέτε…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ναι Καμμένου σε Τσίπρα για το δημοψήφισμα

ΠΑΣΟΚ κατά Τσίπρα για τη ΔΕΗ: Θέλει να προκαλέσει αδιέξοδο στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

“Πρόκριμα” για τον ΣΥΡΙΖΑ η ΔΕΗ ενόψει “προεδρικής εκλογής”

Δημοψήφισμα για τη ΔΕΗ με πρωτοβουλία Τσίπρα – Επικοινωνία με ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛ, ΚΚΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version