Πολιτική

Βόμβα από τον βουλευτή Κασσή: Δεν ψηφίζω τον φόρο ακινήτων

 Με τη φράση σε καμία περίπτωση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κασσής απάντησε στην ερώτηση εάν θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων στην μορφή που έχει μέχρι τώρα τουλάχιστον.

Ο κ. Κασσής μιλώντας στο ραδιόφωνο Βήμα FM δήλωσε πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ψηφίσει τον συγκεκριμένο φόρο και επεσήμανε πως δεν είναι μόνο αυτός, αλλά υπάρχουν κι άλλοι βουλευτές που δεν θα τον ψηφίσουν. 

Παράλληλα, ο κ. Κασσής δήλωσε πως ο συγκεκριμένος νόμος είναι καθολικός και για αυτό το λόγο πρέπει να υπάρξει περιουσιολόγιο προκειμένου να φορολογηθεί ο καθένας με βάσει τα περιουσιακά του στοιχεία. Μάλιστα, όπως σημείωσε αν και ο ίδιος προέρχεται από αγροτική περιοχή, πιστεύει πως πρέπει να πληρώσουν και οι αγρότες. 

Για την απόφαση της κας Τζάκρη να υπερψηφίσει την πρόταση μομφής δήλωσε πως δεν μπορεί να ερμηνεύσει τη στάση της, σημειώνοντας πως όταν πριν από πέντε μήνες “αποφασίσαμε ως κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ να συμμετέχουμε στη δικομμματική κυβέρνηση και να επικαιροποιήσουμε την προγραμματική συμφωνία πριν από δέκα ημέρες, θα έπρεπε να βάλουμε τα θέματα εκεί”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επέστρεψαν στο ΠΑΣΟΚ Γκερέκου, Σκανδαλίδης, Κασσής και Κουτσούκος

Αντάρτικο στο ΠΑΣΟΚ για τα μέτρα! Κασσής: Είμαι πλέον ανεξάρτητος βουλευτής, δεν ανήκω στο ΠΑΣΟΚ – Άγριοι διάλογοι στο… πεζοδρόμιο της Ιπποκράτους!

Και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο “αντάρτικο” εναντίον του Στουρνάρα για τον φόρο ακινήτων – “Ας βρει ισοδύναμα ή ας παραιτηθεί”

Στα κάγκελα κυβερνητικοί βουλευτές για πλειστηριασμούς: “Στο διάολο οι τράπεζες!”

 

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ