Δευτέρα, 21 Οκτ.
18oC Αθήνα

Βόμβες από τον Π. Μελά: “4 βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ θέλουν να ψηφίσουν για Πρόεδρο”

Βόμβες από τον Π. Μελά: “4 βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ θέλουν να ψηφίσουν για Πρόεδρο”

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις καταγγελίες περί χρηματισμού των βουλευτών, αλλά αυτή τη φορά ήρθαν στην Επιτροπή Δεοντολογίας από τον πλέον ανεξάρτητο βουλευτή, Παναγιώτη Μελά.

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας στη Βουλή εκλήθη σε ακρόαση και ο Παναγιώτης Μελάς, ο οποίος ισχυρίστηκε ενώπιον των μελών της Επιτροπής ότι η δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου θέματος για τους χρηματισμούς τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή έγινε σε συνεννόηση με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, προκειμένου να τον πλήξουν πολιτικά.

Φυσικά, ο κ. Μελάς αρνήθηκε για άλλη μία φορά τα περί χρηματισμού του, όπως είχε καταγγείλει μέσω Facebook ο κ. Σούκουρης.

Ωστόσο, η αποκάλυψη ήρθε λίγο αργότερα, όταν ο ανεξάρτητος βουλευτής, Παναγιώτης Μελάς μιλούσε με τους δημοσιογράφους του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ. Ο κ. Μελάς δήλωσε πως στην περίοδο που ήταν ακόμα στους Ανεξάρτητους Έλληνες, υπήρχαν άλλοι 4 συνάδελφοι βουλευτές που ήθελαν να υπερψηφίσουν την πρόταση της κυβέρνησης για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έτσι ώστε η χώρα να μην οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε οι 4 αυτοί βουλευτές είναι και άντρες και γυναίκες. Όπως ισχυρίστηκε ένας από αυτούς τους 4 βουλευτές προέτρεψε τον κ. Μελά να μιλήσει στον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο και να τον πείσει για την αναγκαικότητα οι βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Ωστόσο, ο κ. Μελάς ερωτηθείς για τα ονόματα αυτών των βουλευτών, δεν ήθελε να απαντήσει, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν ήταν η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε