Πολιτική

Βορίδης για τη βασιλόπιτα των 12.000€: Θα την πληρώσω από την τσέπη μου

Συνεχίζεται ο ντόρος για το κονδύλι των 12.000 ευρώ που διατέθηκε για την κοπή βασιλόπιτας στο υπουργείο Ανάπτυξης. Ο Μάκης Βορίδης ανακοίνωσε ότι θα τα πληρώσει από την τσέπη του.

Ο… σάλος ξεκίνησε από μια ανάρτηση της πρώην υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπίας Τελιγιορίδου, πως η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας φέτος θα κοστίσει 12.000 ευρώ. Η κόντρα δεν άργησε να ξεσπάσει και σήμερα (21.01.2020) είχε και συνέχεια στον τηλεοπτικό αέρα.

Στην πρωινή εκπομπή του OPEN βρέθηκαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης. Κουβέντα στην κουβέντα, η κόντρα δεν άργησε να ξεσπάσει, με τον κ. Ζαχαριάδη να ρωτά τον Μ. Βορίδη αν είναι ο «μπαμπάς» τον εργαζομένων «για να τους δίνετε μια καλή γιορτή» και πως θα βρεθούν τα λεφτά για το μέρισμα «αν ο καθένας από εσάς σπαταλάει 12 χιλιάρικα».

Click4more Καυγάς για την κοπή της πίτας που κόστισε 12.000 ευρώ

Από την πλευρά του, ο Μάκης Βορίδης υποστήριξε πως το κονδύλι αυτό υπήρξε «δεν το κατασκεύασα εγώ, υπάρχει ο κωδικός για αυτή τη δαπάνη, δεν το εκπόνησα εγώ» και στο ερώτημα αν είναι «ο μπαμπάς των εργαζομένων», απάντησε «είμαι ο υπουργός τους».

Αλλά η «είδηση» βγήκε στη συνέχεια, όταν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι «η εκδήλωση θα γίνει και θα την πληρώσω εγώ, για να είμαστε συνεννοημένοι». «Θα βοηθήσω κι εγώ κ. Βορίδη», είπε με εμφανή την ειρωνεία ο Κώστας Ζαχαριάδης αλλά η… προσφορά του δεν έγινε δεκτή.

«Και επειδή δεν είμαι πλούσιος για να μπορώ να βγάλω εύκολα τα 12.000 ευρώ, θα τα πάρω, θυμάστε μια ωραία αποζημίωση που μου είχε δώσει ο συγκυβερνήτης του κ. Ζαχαριάδη, ο κ. Καμμένος, για προσβολή προσωπικότητας; Μου είχε δώσει 40.000. Από την αποζημίωση του συγκυβερνήτη, θα κάνω την εκδήλωση για τους εργαζομένους».

«Μπορώ να έρθω κι εγώ να γλεντήσουμε λοιπόν», ξανά με δόση ειρωνείας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή τη φορά η πρόταση – πρόσκληση έγινε δεκτή «με μεγάλη ευχαρίστηση» από τον Μάκη Βορίδη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου» στο ΠΑΣΟΚ μετά τις δημοσκοπήσεις – «Ζούμε έναν εφιάλτη» λένε στελέχη
Απ'ότι φαίνεται, τίποτα δεν ωφέλησε δημοσκοπικά το κόμμα του - Αντίθετα, μάλιστα, το έφερε ακόμα σε πιο χαμηλά επίπεδα με την διαφορά του από την Πλεύση Ελευθερίας να μεγαλώνει
Το λογότυπο του ΠΑΣΟΚ 2
Το κάλεσμα του Σωκράτη Φάμελλου για συνεργασία και η διχασμένη Νέα Αριστερά
Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γαβριήλ Σακελλαρίδης εμφανίζονται αρνητικοί σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ θετικά βλέπουν αυτό το ενδεχόμενο Αλέξης Χαρίτσης, Έφη Αχτσιόγλου και Δημήτρης Τζανακόπουλος
Ο Σωκράτης Φάμελλος με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο
Δημοσκόπηση Prorata: Ξεκάθαρη πρωτιά για ΝΔ – Δεύτερη η Πλεύση Ελευθερίας, ελεύθερη πτώση για ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ
Το 70% πιστεύει πως η χώρα κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση ενώ το 86% δεν είναι ικανοποιημένο με την προσπάθεια της Κυβέρνησης ώστε να διαλευκανθεί η τραγωδία των Τεμπών
Εκλογές 1
Παύλος Μαρινάκης για Τέμπη: Δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο για παράνομη μεταφορά φορτίου – Κατάκτηση για τη χώρα ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ
«Τα τρένα σήμερα είναι πολύ πιο ασφαλή από ό,τι ήταν το 2023» είπε ο Παύλος Μαρινάκης και κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι μετέτρεψε σε ένα ατελείωτο δικαστήριο τη χώρα
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης