Πολιτική

Βουλευτές της ΝΔ ζητούν αυξήσεις και για τους αστυνομικούς – Οι αναρτήσεις Αβραμόπουλου, Πλεύρη, Μαρκόπουλου και Πλακιωτάκη

Με αναρτήσεις τους βουλευτές της ΝΔ, όπως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Θάνος Πλεύρης, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος και ο Γιάννης Πλακιωτάκης ζητούν αυξήσεις και για τους αστυνομικούς, τους πυροσβέστες και τους λιμενικούς

Αυξήσεις και στους αστυνομικούς, τους πυροσβέστες και τους λιμενικούς ζητούν βουλευτές της ΝΔ, μετά το νέο μισθολόγιο στις Ένοπλες Δυνάμεις, που ανακοίνωσε την Παρασκευή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας (28.3.25).

Με αναρτήσεις τους βουλευτές της ΝΔ, όπως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Θάνος Πλεύρης, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος και ο Γιάννης Πλακιωτάκης ζητούν αυξήσεις και για τους αστυνομικούς, τους πυροσβέστες και τους λιμενικούς.

 «Η αύξηση των αποδοχών των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων είναι απολύτως δίκαιη. Το ίδιο επιτάσσεται και για τους ένστολους της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής. Οι υπηρεσίες τους είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια της κοινωνίας, και οι υψηλές ευθύνες που αναλαμβάνουν οφείλουν να αντανακλώνται και στις αποδοχές τους», αναφέρει στη δήλωσή του ο πρώην υπουργός Δημήτρης Αβραμόπουλος.

«Οι αυξήσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις ήταν αναγκαίες και δίκαιες. Είμαι βέβαιος ότι η κυβέρνηση θα εξετάσει το εύλογο αίτημα των στελεχών της ΕΛΑΣ, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για αντίστοιχη αντιμετώπιση, όπως ορθώς έχει πράξει μέχρι τώρα», έγραψε ο Θάνος Πλεύρης.

«Χρέος τιμής για εμάς η συμπερίληψη και των σωμάτων ασφαλείας στις αυξήσεις των ενστόλων», αναφέρει στη δική του ανάρτηση ο Δημήτρης Μαρκόπουλος.

 

 

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Σκέρτσος: 6 πολιτικές + 4 προτεραιότητες για τα άτομα με αυτισμό
«Εργαζόμαστε για να φτάσουμε σε εκείνη τη μέρα που κάθε άνθρωπος με αναπηρία θα είναι ορατός, θα μπορεί να βρίσκεται στο σχολείο, στην κοινότητα, στην κοινωνία, χωρίς να χρειάζεται να απολογείται για το ποιος είναι» λέει ο υπουργός Επικρατείας
Ο Άκης Σκέρτσος
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Σταδιακά, ο μόνος αριθμός που θα πρέπει να γνωρίζουμε θα είναι ο προσωπικός αριθμός»
«Όσοι έχουν βγάλει νέες ταυτότητες, δεν θα χρειαστεί να ξαναβγάλουν, είτε έχουν είτε δεν έχουν προσωπικό αριθμό. Στην αρχή θα αναγράφεται στην ταυτότητα για να τον θυμόμαστε», εξήγησε ο υπουργός Διακυβέρνησης
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου