Πολιτική

Βουλευτής Νίκης: Αυτές τις ημέρες ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως και βγαίνουν οι καλικάντζαροι

Άφωνοι έμειναν όσοι ήταν στη Βουλή μετά την παρέμβαση του βουλευτή της «Νίκης» Νίκου Παπαδόπουλου. Μίλησε για τις πύλες της κολάσεως και τους καλικάντζαρους.

Ο βουλευτής της «Νίκης» Νίκος Παπαδόπουλος σε μια ομολογουμένως περίεργη ομιλία του στη Βουλή θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προσοχής για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα μίλησε για «καλικάντζαρους» που έρχονται αυτές τις ημέρες, για «ξύλο τις ημέρες αγάπης στην οικογένεια» και για «πύλες τις κολάσεως».

«Στις άγιες ημέρες που εισερχόμαστε θέλει πραγματικά μεγάλη προσοχή. Γίνονται και ακούγονται τα χειρότερα. Θυμάμαι ως νεαρός ιατρός που εφημέρευα στο ΑΧΕΠΑ βλέπαμε τα χειρότερα, θα επιβεβαιώσουν αντίστοιχα και άλλοι ιατροί συνάδελφοι» είπε αρχικά ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε προκαλώντας την απορία όλων μέσα στη Βουλή. «Το τι ξύλο έπεφτε αυτές τις ημέρες αγάπης στις οικογένειες -οι άνδρες χτυπούσαν τις γυναίκες, οι γυναίκες τους άνδρες, τα παιδιά τους γονείς και οι γονείς τα παιδιά! Γι’ αυτό βγήκε ξέρετε και “το ξύλο της χρονιάς”.  Λοιπόν οι παλαιότεροι, οι γονείς και οι παππούδες μας, έλεγαν ότι τις ημέρες αυτές ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως και βγαίνουν τα δαιμόνια που πειράζουν τον λαό του Θεού! Τους έλεγαν μάλιστα και καλικάντζαρους. Ο μακαριστός Χριστόδουλος θα έλεγε μάλιστα ότι τα απύλωτα στόματα ανοίγουν και ξερνούν δηλητήριο», λέγοντας πως τα απύλωτα στόματα είναι τα ΜΜΕ.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Παπαδόπουλος για τον βανδαλισμό στην Εθνική Πινακοθήκη: «Έδωσα λόγο στην Παναγία να κάνω ό,τι μπορώ για να αφαιρεθούν τα έργα»
«Έδειχναν αυτά τα "περιττώματα του διαβόλου" σε μικρά παιδιά... Οι συγκεκριμένες εικόνες στην Εθνική Πινακοθήκη είναι τρεις φορές χειρότερες από ακατάλληλες ταινίες» είπε
Εθνική Πινακοθήκη
Ανασχηματισμός ακόμη και τις επόμενες ώρες: Ο ρόλος Χατζηδάκη και η επιστροφή Παπασταύρου, Σκρέκα και Πλεύρη - Ποιοι υπουργοί δεν αλλάζουν χαρτοφυλάκιο
Στο νέο Υπουργικό Συμβούλιο αναμένεται να μπουν νέα πρόσωπα, και μεταξύ άλλων οι: Μακάριος Λαζαρίδης, Άννα Ευθυμίου, Άννα Καραμανλή, Κώστας Βλάσσης, Ευριπίδης Στυλιανίδης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο