Site icon NewsIT

Βουλή: 9 ανεξάρτητοι βουλευτές ένωσαν τις δυνάμεις τους – Ποιοι συμμετέχουν

09.10.2024 | 15:02
Βουλή: 9 ανεξάρτητοι βουλευτές ένωσαν τις δυνάμεις τους – Ποιοι συμμετέχουν

Σε ετερόκλητες συμπτύξεις προχωρούν οι «14» ανεξάρτητοι βουλευτές, προκειμένου να αποκτήσουν τα προνόμοια που παρέχει ο Κανονισμός της Βουλής στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες.

 Ο Παύλος Σαράκης (πρώην Ελληνική Λύση) φέρεται να άπλωσε γέφυρες στον Χάρη Κατσιβαρδά (πρώην Σπαρτάτης) σε μια προσπάθεια να βρεθούν οι «10»  βουλευτές που απαιτούνται για να συμπτύξουν Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Αρχικά φέρεται ότι βολιδοσκοπήθηκαν οι Μάριος Σαλμάς, Αθηνά Λινού, Μιχάλης Χουρδάκης, Αρετή Παπαϊωάννου, Γιώργος Ασπιώτης, Μιχάλης Γαυγιωτάκης, Λευτέρης Αυγενάκης κ.α. 

Προσπάθεια, που όπως λέγεται βρήκε «πόρτα». 

Αντίθετα, οι Μάριος Σαλμάς (πρώην ΝΔ) Αθηνά Λινού (πρώην ΣΥΡΙΖΑ),  Αρετή Παπαϊωάννου (πρώην Πλεύση Ελευθερία) συνεργάστηκαν με τους πρώην «Σπαρτιάτες», Κωνσταντίνο Φλώρο, Διονύση Βαλτογιάννη, Γιάννη. Δημητροκάλλη, Γιώργο Μανούσο και την Αρετή Παπαϊωάννου (πρώην Πλέυση Ελευθερίας) και με επιστολή τους στον Πρόεδρο της Βουλής ζήτησαν να εκπροσωπούνται στην Διάσκεψη των Προέδρων από τον Μιχάλη Χουρδάκη, αφήνοντας Σαράκη και Κατσιβαρδά στα κρύα του λουτρού.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version