Πολιτική

Βουλή: Το ανέκδοτο Τσίπρα και η απάντηση Μητσοτάκη

Ένα ανέκδοτο χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας στην δευτερολογία του στην Βουλή ανεβάζοντας του τόνους και επιχειρώντας να δείξει ότι σύντομα θα πάμε σε εκλογές. 

Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό είπε:

«Υπάρχει ένα ανέκδοτο κ. Μητσοτάκη που λέει όταν ένας Πρωθυπουργός αναλαμβάνει βρίσκει στοι γραφείο του τρεις επιστολές. Η πρώτη γράφει  «φταίει ο προηγούμενος». Η δεύτερη γράφει «φταίνε οι  υπουργοί σου …» και η τρίτη γράφει «ετοίμασε τις δικές σου…» (επιστολές για τον επόμενο). Εσείς κ. Μητσοτάκη είστε ακόμα στην πρώτη επιστολή που για όλα φταίνε «οι προηγούμενοι». Σύντομα θα πάτε στην δεύτερη «φταίνε οι υπουργοί …» αλλά δεν θα αργήσετε να φτάσατε και στην τρίτη.

Απαντώντας ο πρωθυπουργός σε μια τριτολογία δευτερολέπτων είπε στον κ. Τσίπρα: «Εγώ δεν βρήκα τρεις επιστολές. Ούτε ρούτερ δεν βρήκα στο Μαξίμου» και αποχώρησε.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δόμνα Μιχαηλίδου: Από το υπουργικό στο μαιευτήριο – Αναλαμβάνει το υπουργείο Οικογένειας λίγο πριν γεννήσει
Η Πειραιώτισσα που κατάφερε να γίνει το νεότερο μέλος της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2019. Αν και απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά της στον ανασχηματισμό του 2024, τώρα αναλαμβάνει ξανά ενεργό ρόλο
Η Δόμνα Μιχαηλίδου