Site icon NewsIT

Βουδούρης στο ΣΚΑΪ: ‘Δεν εγκρίνω κάποια πράγματα στο ΣΥΡΙΖΑ”

04.02.2014 | 06:51
Βουδούρης στο ΣΚΑΪ: ‘Δεν εγκρίνω κάποια πράγματα στο ΣΥΡΙΖΑ”

Για τις έντονες αντιδράσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την υποψηφιότητά του στις αυτοδιοικητικές εκλογές, μίλησε ο Οδυσσέας Βουδούρης στην εκπομπή "ΣΚΑΪ" του Νίκου Ευαγγελάτου. 

“Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε έναν εσωκομματικό διάλογο και εκφράστηκαν διαφορετικές απόψεις. Αυτό είναι γνωστό άλλωστε. Είμαι σίγουρος ότι και η μειοψηφία θα στηρίξει την απόφαση που λήφθηκε. Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να υποστηρίξει κάποιον που δεν είναι μέλος του κόμματός του. Είναι ένα άνοιγμα του κόμματος”, είπε αρχικά ο βουλευτής.

Και συνέχισε: “Αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι διαφορετικές πορείες, σήμερα συγκλίνουν. Εμείς με όλες αυτές τις διαφορές, αυτό που μας ενώνει είναι ότι θέλουμε την ανατροπή αυτής της καταστροφικής μνημονιακής πολτικής. Στηρίζουμε τον ίδιο πολιτικό στόχο”.

Αναφερόμενος στο παρελθόν του, επισήμανε ότι: “Έχω διαγραφεί δυο φορές γιατί δεν υπέκυψα σε μνημονιακούς εκβιασμούς και μάχομαι σταθερά για ιδέες που υπερασπίζομαι. Δεν επέστρεψα ποτέ στο ΠΑΣΟΚ… Μου έκανε μια πρόταση ο κ. Κουβέλης και τη δέχτηκα. Κί όταν έκανε στροφή η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ, βρέθηκα πάλι διαγεγραμμένος”, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι και ο ίδιος δεν εγκρίνει κάποια πράγματα στο ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα ο Οδυσσέας Βουδούρης, έκανε λόγο για “φθηνά προπαγανδιστικά κόλπα”, με αφορμή δήλωσή του σε ραδιοφωνικό σταθμό που μεταδόθηκε με τον τίτλο ότι δεν μετάνιωσε που ψήφισε το Μνημόνιο.

Ο κ. Βουδούρης σε δήλωσή του τόνισε ότι “είναι αναμενόμενο να παραποιούν τα λεγόμενά μου όσοι τρομάζουν από την προοπτική ενός ευρέως μετώπου προοδευτικών, δημοκρατικών, αριστερών δυνάμεων” και πρόσθεσε: “Στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ fm πχ δήλωσα επιγραμματικά: «Υποστηρίζω ότι το 2010 έπρεπε να ληφθούν μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής και έπρεπε ταυτόχρονα να γίνουν μεταρρυθμίσεις, οι οποίες δυστυχώς δεν έγιναν και όταν το υποστήριξα διαγράφηκα. Και ο συντάκτης της αντίστοιχης ιστοσελίδας “άκουσε” και επέλεξε ως τίτλο: “…δεν μετανιώνω που ψήφισα το μνημόνιο”!

Τέλος σημειώνει ότι ‘αυτές οι πρακτικές ενισχύουν την πεποίθησή μου πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο για την ανατροπή της καταστροφικής πολιτικής που επιβάλουν οι νεοφιλελεύθερες δυνάμεις κατ’ επιβολήν της Τρόικας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετωπική Βουδούρη σε Λαφαζάνη και στην μέση ο Τσίπρας…

Βουδούρης: Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ, δε μετάνιωσα που ψήφισα το μνημόνιο

Νεα κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τον… ΣΥΡΙΖΑ Γερμανίας (Die Linke)

Το δύσκολο Σαββατοκύριακο του Π. Λαφαζάνη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version