Δευτέρα, 30 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ “καρφώνει” τον Κατρούγκαλο

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ “καρφώνει” τον Κατρούγκαλο

Ένα περιποιημένο «καρφί» είχε για τον υπουργό Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλο και τον υφυπουργό του Αναστάσιο Πετρόπουλο, ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

Κατά την ακρόαση φορέων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης ζήτησε τον λόγο και είπε «οι αγαπητοί προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι των φορέων εκτός της ενημερώσεως των Βουλευτών, κυρίως, ήρθαν για να ακούσουν και να σημειώσουν και να προσαρμόσουν και να διορθώσουν και να βελτιώσουν οι Υπουργοί. Λέγονται διατάξεις – προτάσεις για το ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό και δεν υπάρχει εδώ κανείς αρμόδιος υπουργός. Ο κ. Αλεξιάδης, ο οποίος παρίσταται είναι για τα φορολογικά, δεν είναι για το ασφαλιστικό. Θα παρακαλέσω θερμά ή ο κ. Κατρούγκαλος ή ο κ. Πετρόπουλος να έρθουν στην αίθουσα, να ακούσουν, να καταγράψουν και να κωδικοποιήσουν…».

Παρατήρηση που έκανε τον προεδρεύοντα εκείνη την στιγμή πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών Μάκη Μπαλαούρα να συμφωνήσει με τον βουλευτή λέγοντας «έχετε δίκιο, κύριε Τριανταφυλλίδη, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο…»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε