Δευτέρα, 22 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ… υποψήφιος να καταψήφισει την ελληνική πρόταση

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Απασφάλισε κατά της κυβέρνησης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Χατζηλάμπρου από το βήμα της Βουλής, αφήνοντας, εμμέσως πλην σαφώς, ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταψηφίσει την ελληνική πρόταση προς τους δανειστές, υποστηρίζοντας πως “πρέπει να βρούμε τρόπο διεξόδου από αυτή τη δαγκάνα”, με ό,τι αυτό σημαίνει.

“Σήμερα λέτε δεν πειράζει που κόβετε συντάξεις. Το πρόγραμμα είναι δυσβάσταχτο και θα βάλει πολλά λουκέτα. Δεν έχετε κανέναν δικαίωμα να μιλάτε γι’ αυτούς που ξανά σήμερα χτυπάει η κουδούνα”, τόνισε ο βουλευτής Αχαΐας που έκανε λόγο για “μετάλλαξη” του κόμματος, καθώς καλείται να υπερασπιστεί αυτά τα μέτρα.

“Οι άνθρωποι δεν καθορίζονται από τις ιδέες τους αλλά χαρακτηρίζονται από αυτά που κάνουν”, υποστήριξε και τόνισε ότι “πρέπει να βρούμε τρόπο διεξόδου από αυτή τη δαγκάνα. Δεν μπορεί να είναι ή άτακτη χρεοκοπία ή … μας έφτασαν σε αυτό τον εκβιασμό! Και λέμε ότι δεν υπάρχει άλλη λύση; Με αυτό το κίνημα, με αυτό το λαό, δεν υπάρχει άλλη λύση;”, είπε ο κ. Χατζηλάμπρου, εξαπολύοντας βολές κατά της κυβέρνησης:

“Πρέπει να είμαστε αντίστοιχοι της αξιοπρέπειας που μας έδωσε ο λαός. Θα αναγκαστούμε για να τα ωραιοποιήσουμε, να φτιάξουμε το δικό μας succes story. Ένα λαϊκό κίνημα και στα δύσκολα βρίσκει μία διέξοδο. Δεν τα αφήνει 3 μήνες να εξελιχθούν έτσι”, κατέληξε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε