Πολιτική

Βουλγαράκης: Όσοι προσπαθούν να με εμπλέξουν εξυπηρετούν ύποπτα συμφέροντα

Άμεση ήταν η απάντηση του Γιώργου Βουλγαράκη στα όσα κατήγγειλε αποχωρώντας από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο βουλευτής Β Πειραιά Γιάννης Κουράκος. Είπε μεταξύ άλλων ότι πίσω από τον Πάνο Καμμένο είναι ο Γιώργος Βουλγαράκης. Τι απαντούν στο Newsit κύκλοι του πρώην υπουργού.

Κύκλοι του περιβάλλοντος Βουλγαράκη, έλεγαν στο Newsit ότι: ο πρώην υπουργός διατηρεί πάντα την φιλική σχέση που είχε με τον Πάνο Καμμένο από τα χρόνια της ΟNNΕΔ, πολλές φορές μιλούν στο τηλέφωνο αλλά δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα. Αλλωστε, ο πρώην υπουργός, έχει ακατατάξει εαυτόν στους Μνημονιακούς και πριν τις εκλογές, είχε κάνει δημόσια δήλωση στήριξης του Αντώνη Σαμαρά. Μιλώνας δε στους συνομιλητές του επιμένει πάντα ότι δεν τον ενδιαφέρει η επιστροφή στην πολιτική και την αποκλείει κατηγορηματικά. Σχεδιάζει δε μεταξύ άλλων ακόμα και επαγγελματική δραστηριότητα και πιθανώς και μεταγκατάστασή του στις ΗΠΑ.

“Όσοι προσπαθούν να με εμπλέξουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο, στις εσωτερικές τους διαμάχες, επειδή απλώς ο Πάνος Καμένος είναι φίλος μου, αν δεν κατάλαβαν λάθος, τότε εξυπηρετούν άλλα και σε κάθε περίπτωση, ύποπτα συμφέροντα”,
έγραψε νωρίτερα στο Twitter ο Γιώργος Βουλγαράκης.

Απαντώντας σε δήλωση του βουλευτή Β’ Πειραιά Γιάννη Κουράκου περί παρουσίας του πίσω από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο κ. Βουλγαράκης σημείωσε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Ο Βουλγαράκης είναι πίσω από τον Καμμένο”, κατήγγειλε βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και αποχώρησε!

 

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άγρια κόντρα Φάμελλου, Σκέρτσου, Μπακογιάννη και για το e-mail Τριαντόπουλου: «Τί κάνατε όταν το λάβατε;» – «Το επίπεδό σας αδικεί τα 57 θύματα στα Τέμπη»
«Έχετε προαποφασίσει την ενοχή Τριαντόπουλου» είπε παρεμβαίνοντας η Ντόρα Μπακογιάννη. «Λίγη περισσότερη σοβαρότητα, αδικείτε τα θύματα και τα φέρνετε στα μέτρα σας, είναι ντροπή» τόνισε
Η Ντόρα Μπακογιάννη
Το ΕΛΚ υιοθέτησε την Διακήρυξη για την Ευρωπαϊκή Άμυνα που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν τη Σύνοδο της ΕΕ
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα πρέπει να διασφαλίσει την ίση μεταχείριση των κρατών μελών που έχουν ήδη επιτύχει με συνέπεια τον στόχο του 2% για αμυντικές δαπάνες
Η συνεδρίαση του ΕΛΚ
Χαμός με Σκέρτσο, Φάμελλο και Τσακαλώτο στη Βουλή: «Εγώ δεν θα καθόμουν με Τσίπρα στο ίδιο τραπέζι το βράδυ εκείνο στο Μάτι» – «Άντε φύγε από εδώ»
Ο υπουργός Επικρατείας έδειξε από το κινητό του τηλέφωνο τη φωτογραφία με την σύσκεψη που είχε συγκαλέσει ο πρώην πρωθυπουργός το μοιραίο βράδυ στο Μάτι
Ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος μιλά στη Βουλή κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης