Τετάρτη, 18 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Βουλή: Ο αυτοδημιούργητος 40αρης και η πολιτικός από τζάκι

Βουλή: Ο αυτοδημιούργητος 40αρης και η πολιτικός από τζάκι

Η σημερινή ώρα του πρωθυπουργού είχε απ’ όλα. Και πολιτικές κόντρες και χόλιγουντ και μια ατάκα του πρωθυπουργού προς τη Ντόρα Μπακογιάννη που αναμένεται να συζητηθεί πολύ.

 

Η κα Μπακογιάννη κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για έπαρση. «Εχω την τιμή να είμαι βουλευτής εδώ και 25 χρόνια. Από το έδρανο στο οποίο κάθεστε πέρασαν σπουδαίοι ηγέτες. Ουδείς δεν έχει επιδείξη τέτοια οίηση. Είναι νωρίς για επιδείξεις τέτοιου καισαρισμού. Όλοι όσοι έχουμε ασκήσει εξουσία παραδεχόμασταν ότι κάναμε νομοτελειακά λάθη. Σε όλα όσα είπατε η Κ.Ο. σας σας χειροκρότησε μόνο μια φορά όταν επιτεθήκατε στη ΝΔ γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι η ανακεφαλαιοποίηση, δημιούργησε μεγάλα προβλήματα. Δεν απαντήσατε ούτε σε ένα ερώτημα που σας έθεσα», είπε η κα Μπακογιάννη.

Η απάντηση όμως του πρωθυπουργού ήταν αυτή που προκάλεσε σχόλια: «Με κατηγορήσατε για οίηση» είπε στην κυρία Μπακογιάννη  και συνέχισε: «Θα είχε κάθε δικαίωμα και θα ήταν δικαιολογημένη μια μικρή οίηση σε κάποιον που δεν προέρχεται από τζάκι και κατάφερε στα σαράντα του να γίνει πρωθυπουργός», είπε ο κ. Τσίπρας. 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε