Πολιτική

Βουλή: Στις 3 το μεσημέρι το “καυτό” πολυνομοσχέδιο

Στις 3 το μεσημέρι, ξεκινάει η συνεδρίαση των κοινών Επιτροπών Οικονομικών, Κοινωνικών Υποθέσεων και Παραγωγής- Εμπορίου του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα για την πρώτη αξιολόγηση του τρίτου μνημονίου.

Αυτό αποφασίστηκε στην Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής. Σήμερα στην κοινή συνεδρίαση των τριών Επιτροπών θα γίνει η επί της αρχής συζήτηση και θα ληφθεί η απόφαση για το ποιοι φορείς θα κληθούν για ακρόαση. Η ακρόαση των φορέων θα γίνει στην αυριανή πρωινή συνεδρίαση, ενώ στην συνέχεια το μεσημέρι και το απόγευμα σε δύο ενότητες θα διεξαχθούν η ολοκλήρωση της επί της αρχής και επί των άρθρων συζήτηση, ώστε αργά το βράδυ, οι Επιτροπές να συντάξουν και να παραδώσουν την κοινή τους έκθεση.

Αύριο το βράδυ, με την ολοκλήρωση των εργασιών των Επιτροπών, αποφασίστηκε να διεξαχθεί νέα Διάσκεψη των Προέδρων προκειμένου και «τυπικά» να αποφασιστεί ο τρόπους οργάνωσης της συζήτησης και ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, από το επόμενο πρωινό, της Πέμπτης, στην Ολομέλεια. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα απαιτηθεί και εμβόλιμη μακρά απογευματινο-βραδυνή συνεδρίαση την Πέμπτη προκειμένου το πολυνομοσχέδιο, όπως έχει προσφωνηθεί, να ψηφιστεί το βράδυ της Παρασκευής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη Ανάσταση στην Τήνο – Το μήνυμα του Μητροπολίτη Σύρου
«Εσείς στις πλάτες σας φέρετε τις ευθύνες του έθνους ολοκλήρου. Και χρειάζεστε την προσευχή για αυτή την δύναμη της Παναγίας μας», το μήνυμα του Μητροπολίτη Δωρόθεου στον πρωθυπουργόι
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη Ανάσταση στην Τήνο 6