Πολιτική

Βούλτεψη για υποβρύχια: Ανύπαρκτο το θέμα – Θέλει να αποπροσανατολίσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Για λόγους αποπροσανατολισμού, ο ΣΥΡΙΖΑ ανακινεί το θέμα με τη δικογραφία για τα υποβρύχια, εκτιμά η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

«Ο λόγος που το κάνει αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η σημερινή επίσκεψη του Κινέζου πρωθυπουργού η οποία στρώνει το έδαφος για επενδύσεις στη χώρα» είπε η κ. Βούλτεψη, ενώ σημείωσε ότι έχει ως επιπλέον λόγο τις 53 αμφισβητήσεις που δέχτηκε ο κ. Τσίπρας από μέλη του κόμματός του.

Έκανε λόγο για ανύπαρκτο θέμα σημειώνοντας πως «οι δικογραφίες ήρθαν στη Βουλή αφού είχε αποφασισθεί το κλείσιμό της».

Υποστήριξε ότι το μόνο αδίκημα που μπορεί να παραγραφεί με το κλείσιμο της Βουλής είναι αυτό της «απιστίας» καθώς τα υπόλοιπα που αναφέρονται στη δικογραφία έχουν 20ετή παραγραφή.

Η κ. Βούλτεψη σημείωσε πάντως, ότι για το θέμα αυτό έχουν «γίνει δύο Εξεταστικές και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει παραδεχθεί ότι δεν προκύπτει νομική τεκμηρίωση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θύελλα για τη δικογραφία στη Βουλή! Το ΠΑΣΟΚ στρέφεται κατά της Εισαγγελέως Διαφθοράς

Η Βουλή έκλεισε την ημέρα που έφτασε η δικογραφία για Βενιζέλο-Παπακωνσταντίνου – Και κατατέθηκε τελικά σήμερα… αλλά όλα είχαν παραγραφεί!

Τα υποβρύχια οι παραγραφές και ο Βενιζέλος – Τι πραγματικά έχει συμβεί;

Νέα ηχηρή διαφοροποίηση από την κυβέρνηση υπουργού του ΠΑΣΟΚ

“Καταδρομική” του Β. Κικίλια στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΑΣΟΚ σε Χρυσοχοΐδη για απαγόρευση συναυλιών στα Εξάρχεια: «Ξεκάθαρη ομολογία αδυναμίας να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους»
«Αποδοχή αποτυχίας που δεν μπορεί να κρυφτεί από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», χαρακτήρισε η Χαριλάου Τρικούπη τις αναφορές Χρυσοχοΐδη
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ