Πολιτική

Βούλτεψη σε Τσίπρα: “Αποφάσισε τί θα κάνεις τελικά με το μνημόνιο…”

«Ηττημένος σε όλα τα μέτωπα, με τα σχέδιά του για πολιτική αποσταθεροποίηση και καταστροφή της οικονομίας της χώρας να αποκαλύπτονται, αφού συνειδητά δεν χρησιμοποίησε τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, επιλέγοντας την αποχή, ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει στη γνωστή ρητορική περί μνημονίων και "ανατροπής"» τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

«Ο κ. Τσίπρας πρέπει να εξηγήσει επιτέλους στον ελληνικό λαό τι από όλα όσα έχει κατά καιρούς πει θα κάνει με το μνημόνιο: Θα το σχίσει; Θα το ακυρώσει; Θα το καταργήσει; Θα το αναθεωρήσει; Θα το αντικαταστήσει; Θα το αναστείλει; Ή θα προχωρήσει στην “απένταξη”, όπως μας είπε προσφάτως μιλώντας στο συνέδριο του “Εκόνομιστ”;» σημειώνει η κ. Βούλτεψη και προσθέτει: «Έως ότου o κ. Τσίπρας καλύψει την απόσταση ανάμεσα στο “σχίσιμο” και στην “απένταξη”, ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δίνουν τη μάχη για να σταθεί η χώρα στα πόδια της και να βγει από τα μνημόνια χωρίς να γίνει Αργεντινή».

«Και επειδή ο κ. Τσίπρας έχει από το βήμα της Βουλής… ευχηθεί να γίνουμε Αργεντινή, τον ενημερώνουμε πως μόλις χθες η Αργεντινή απέτυχε να έλθει σε συμφωνία με τους κερδοσκόπους στους οποίους είχε καταφύγει, όταν αποφάσισε να κάνει πράξη αυτά που ο ΣΥΡΙΖΑ “υπόσχεται” στον ελληνικό λαό», κατατλήγει το σχόλιο της Σοφίας Βούλτεψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την παραίτηση της Σ. Βούλτεψη

Βούλτεψη: Η κυβέρνηση θα προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον

Βούλτεψη: Ο Τσίπρας ντύθηκε “Βελουχιώτης”, αλλά του βγήκε Φωτόπουλος

“Εκτός τόπου, χρόνου και ηπείρου ο ΣΥΡΙΖΑ” – Στα “μαχαίρια” κυβέρνηση – Τσίπρας για τη μικρή ΔΕΗ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Νέο σχέδιο «μπαζώματος» πίσω από τις «παλινωδίες» του προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ μετά το πόρισμα για τα Τέμπη
Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η Νέα Αριστερά λένε ότι από εκεί που η κυβέρνηση είχε «ευαγγέλιο» το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, τώρα το αμφισβητεί, με τη συμμετοχή ακόμα μια φορά και της ηγεσίας της Δικαιοσύνης
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου
Άδωνις Γεωργιάδης κατά Αντιπολίτευσης: Δηλητηριάσατε την πολιτική ζωή με το τεράστιο ψέμα του παράνομου φορτίου
«Σήμερα καταρρίπτονται με πάταγο οι ασυναρτησίες σας», πρόσθεσε ο Υπουργός Υγείας από το βήμα της Βουλής και μίλησε για «παλαβομάρες» της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στη διάρκεια συζήτησης επίκαιρων ερωτήσεων στην Ολομέλεια της Βουλής