Site icon NewsIT

Βραδινή τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά με Βενιζέλο – “Δεν θα γίνουν εκλογές”

18.10.2013 | 00:06
Βραδινή τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά με Βενιζέλο – “Δεν θα γίνουν εκλογές”

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν αργά το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Βασικό θέμα ήταν τα σενάρια περί εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt στη διάρκεια του τηλεφωνήματος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δέχτηκε τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού ότι δεν θα γίνουν εκλογές.

Tα σενάρια αυτά είχαν φουντώσει ξανά τις τελευταίες ημέρες, μετά τις ασφυκτικές πιέσεις της τρόικας για λήψη νέων μέτρων συνολικού ύψους 2 δισεκατομμυρίων ευρώ και την αμετακίνητη θέση της ελληνικής κυβέρνησης πως άλλα μέτρα δεν πρόκειται να ληφθούν. 

Μάλιστα, τα σενάρια αυτά είχαν πυροδοτηθεί και από κύκλους κοντά στον πρωθυπουργό, οι οποίοι διέρρεαν πως ο κ. Σαμαράς είναι αποφασισμένος να ρίξει και το χαρτί των εκλογών στις διαπραγματεύσεις. 

Εν τω μεταξύ, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης συνεδριάζει την Παρασκευή στη 1.30 το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που άπτονται των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

Συγκεκριμένα επί τάπητος θα βρεθούν η πρόοδος στο πρόγραμμα κινητικότητας στο Δημόσιο, τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς και η αξιολόγηση στα οργανογράμματα των υπουργείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ραγδαίες εξελίξεις – “Φουντώνουν” τα σενάρια εκλογών – Δεν απέκλεισε ο Μιχαλολιάκος ομαδική παραίτηση βουλευτών του

Θυμός από το Μαξίμου για την αδιάλλακτη τρόικα που ζητά νέα μέτρα 2 δισ. ευρώ – Το “χαρτί των εκλογών” πετάει ο Αντώνης Σαμαράς

Συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου στη Ν. Υόρκη – Απέκλεισαν το ενδεχόμενο εκλογών

Στουρνάρας: Συνεχίζουμε με την τρόικα – Δεν ετέθη θέμα εκλογών

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version