Δευτέρα, 30 Σεπτ.
21oC Αθήνα

Βράζει ο ΣΥΡΙΖΑ για το παράλληλο πρόγραμμα – Ενοχλημένος και ο Τσακαλώτος

Βράζει ο ΣΥΡΙΖΑ για το παράλληλο πρόγραμμα – Ενοχλημένος και ο Τσακαλώτος

Η απόσυρση του παράλληλου προγράμματος έχει προκαλέσει τεράστια γκρίνια στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ακόμα και οι βουλευτές που επεξεργάζονταν το νομοσχέδιο στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής δεν είχαν καν ενημερωθεί ότι επεξεργάζονται ένα νομοσχέδιο που έχει αποσυρθεί.

Όταν το ενημερώθηκαν έσπασαν τα τηλέφωνα, με τους βουλευτές να καλούν τους υπουργούς προκειμένου να ενημερωθούν, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ούτε εκείνοι είχαν καμιά ιδέα. Μάλιστα τους παρέπεμπαν για πληροφορίες στο Μέγαρο Μαξίμου.

Επικρατούσε λοιπόν για αρκετές ώρες ένα απίστευτο αλαλούμ στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με το Μέγαρο Μαξίμου να αναγκάζεται να στείλει αργά τη νύχτα στη Βουλή την κυβερνητική εκπρόσωπο και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος, προκειμένου να ηρεμήσει τους βουλευτές.

Αυτό όμως δεν συνέβη ποτέ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι απαντήσεις της Όλγας Γεροβασίλη δεν ήταν πειστικές και σαφείς, κάτι που εξόργισε ακόμα περισσότερο τους βουλευτές.

Δεν ήταν όμως μόνο οι βουλευτές που ήταν ενοχλημένοι. Πληροφορίες της εκπομπής Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο από τη συχνότητα του Ε αναφέρουν πως και το οικονομικό επιτελείο είναι ενοχλημένο με το Μέγαρο Μαξίμου. Φέρεται μάλιστα, ο υπουργός Οικονομίας, Ευκλείδης Τσακαλώτος να παίρνει αποστάσεις και να έχει ενοχληθεί από τους χειρισμούς του Μαξίμου για το παράλληλο πρόγραμμα, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το οικονομικό επιτελείο είχε προειδοποιήσει το Μαξίμου για τη δυσαρέσκεια των δανειστών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε