Πολιτική

“Βροχή” από δικογραφίες στη Βουλή – Αυτοί είναι οι πολιτικοί που εμπλέκονται!

Στη Βουλή έφτασαν σήμερα το απόγευμα αρκετές δικογραφίες, που ανακοινώνονται και στην Ολομέλεια του Σώματος. Όλοι οι εμπλεκόμενοι νυν και πρώην υπουργοί.

Ανάμεσα σε αυτές που αφίχθηκαν στη Βουλή είναι η δικογραφία που αφορά τα ανείσπρακτα 241 εκατ. ευρώ από επιστροφές (rebate) φαρμακευτικών εταιριών την περίοδο 2006 έως 2010 και στην οποία αναφέρονται τρεις υπουργοί της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή που ήταν οι:

Φάνη Πάλλη Πετραλιά, Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Κατατέθηκε, επίσης, η δικογραφία κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου μετά τη μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, αλλά και η δικογραφία κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη από την κατάθεση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα.

Σε αυτήν ο κεντρικός τραπεζίτης υποστήριξε ότι είναι πεπεισμένος ότι ο κ. Πολάκης κατέγραφε εν αγνοία του την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μεταξύ τους με αφορμή του θέμα του δανείου του από την Attica Bank.

Επίσης, έχουν φτάσει στην Βουλή και μια σειρά από άλλες δικογραφίες που αφορούν τους πρώην υπουργούς Γιώργο Σουφλιά, Ευριπίδη Στυλιανίδη και Άκη Τσοχατζόπουλο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρχίζει περιοδείες στην περιφέρεια – Στο επίκεντρο η καθημερινότητα των πολιτών
Ο στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη ειναι να «ξανασυστηθεί» με τους πολίτες και να επικοινωνήσει το έργο και τις πρωτοβουλίες για τη στήριξη του εισοδήματος και την ελάφρυνση των βαρών των πολιτών
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1