Τετάρτη, 24 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Βρούτσης: Ο κατώτατος μισθός θα αυξηθεί από το 2017

Βρούτσης: Ο κατώτατος μισθός θα αυξηθεί από το 2017

Προϋπολογισμό ελπίδας και αισιοδοξίας” χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό του 2014 ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, από το βήμα της Βουλής.

Ο υπουργός εξέφρασε την εκτίμηση, ότι το 2014 θα υπάρξει αποκλιμάκωση της ανεργίας, ενώ διαβεβαίωσε, ότι ο κατώτατος μισθός θα αυξηθεί από το 2017.

“Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν μείωση ανεργίας και στασιμότητα αυτής. Οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν προσθέτοντας ότι η Εργάνη στο τέλος Δεκεμβρίου θα κλείσει με θετικό ισοζύγιο”, υπογράμμισε.

“Ο υπουργός, στην ομιλία του επεσήμανε ότι επανεξετάζεται το σύνολο της κοινωνικής πολιτικής, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ, όπου μεταξύ άλλων έκανε λόγο και για επαναφορά των συντάξεων στο αρχικό επίπεδο, ο κ. Βρούτσης εξέφρασε την ανησυχία του, όπως χαρακτηριστικά είπε και διερωτήθηκε από που θα βρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλέξης Τσίπρας: Οι τράπεζες θα ξεπουλήσουν τα κόκκινα δάνεια στα κοράκια – Αιχμές για κούρεμα καταθέσεων

Στοίχημα Στουρνάρα για το 2014: Να μην αδικούνται οι συνεπείς, ενώ καλοπερνάνε όσοι φοροδιαφεύγουν – “Ο προϋπολογισμός δεν περιέχει μέτρα λιτότητας”

Βενιζέλος: Επιστρέφουμε στην ανάπτυξη – “Ο Τσίπρας δεν έχει λόγο ύπαρξης χωρίς το μνημόνιο” – Υπονούμενα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετεί συμφέροντα τραπεζιτών

Κουβέλης: Καταψηφίζουμε τον προϋπολογισμό – Δεν στηρίζουμε κραυγαλέες αδικίες

Α. Παπαρήγα: Πήρατε τη μπουκιά από το στόμα του λαού

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε