Site icon NewsIT

Χαλκιδική – Τάκης Θεοδωρικάκος: Οι Δήμοι είναι οι μόνοι αρμόδιοι να δίνουν άδειες σε λούνα παρκ

22.08.2024 | 18:29
Χαλκιδική – Τάκης Θεοδωρικάκος: Οι Δήμοι είναι οι μόνοι αρμόδιοι να δίνουν άδειες σε λούνα παρκ

Τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Ανάπτυξης από τον απερχόμενο υπουργό Κώστα Σκρέκα στο νέο υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο, Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης για το νομοθετικό πλαίσιο για τα λούνα παρκ, μετά το δυστύχημα στη Χαλκιδική έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης, Τάκη Θεοδωρικάκο, οι Δήμοι είναι οι μόνοι αρμόδιοι να δίνουν άδειες σε λούνα παρκ και να κάνουν τους σχετικούς ελέγχους.

«Θέλω να σας πω ξεκάθαρα, για άλλη μία φορά, ως γονέας, ως πολίτης και ως πολιτικός, ο μόνος αρμόδιος να δίνει άδειες στα λούνα παρκ είναι οι Δήμοι και είναι οι μόνοι αρμόδιοι για να κάνουν τους σχετικούς ελέγχους, συνεπώς θα πρέπει να απευθυνθείτε εκεί», ανέφερε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Την παραπάνω απάντηση έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, σε ερώτηση δημοσιογράφου την Πέμπτη (22.08.2024), αν πρέπει να αλλάξει το νονοθετικό πλαίσιο για τα λούνα παρκ, μετά το δυστύχημα στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος από τη Βέροια.

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version