Πολιτική

Χανιά: Παρουσία του Πρωθυπουργού το μνημόσυνο για τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (pics, vid)

Στα Χανιά βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης. O Πρωθυπουργός παρίσταται στο τρισάγιο μνημόσυνο για τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τον θάνατο του πατέρα του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης παρακολούθησε στα Χανιά το τρισάγιο σε στενό οικογενειακό κύκλο στο κοιμητήριο του Αργουλιδέ Ακρωτηρίου, όπου βρίσκεται ο τάφος της οικογένειας, αναφέρει το Zarpanews.gr.

Παρόντες, επίσης, η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα, ο γιος τους Κωνσταντίνος, η Ντόρα Μπακογιάννη με τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο, καθώς και άλλα μέλη της οικογένειας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα