Site icon NewsIT

Χάρης Δούκας – Γεωργία Πολυτάνου: Ο εντυπωσιακός γάμος, το γλέντι, οι χοροί και οι καλεσμένοι

20.10.2024 | 10:02
Χάρης Δούκας – Γεωργία Πολυτάνου: Ο εντυπωσιακός γάμος, το γλέντι, οι χοροί και οι καλεσμένοι

Γάμος του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα με την Γεωργία Πολυτάνου στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Καλοκτένη στη Θήβα. Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024 (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε χτες Σάββατο (19.10.2024) ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας και η εκλεκτή της καρδιάς του, Γεωργία Πολυτάνου, με χιλιάδες καλεσμένους να βρίσκονται στη Θήβα για να τιμήσουν το ζευγάρι στην ομορφότερη μέρα της ζωής τους.

Χορός, κέφι, πολλά χαμόγελα και πρωταγωνιστές η Γεωργία Πολυτάνου και ο Χάρης Δούκας που «έλιωσαν» την πίστα χορεύοντας από ποπ μέχρι παραδοσιακά μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στον χώρο εκδηλώσεων Casa e Campo όπου οι νεόνυμφοι μπήκαν με το γνωστό τραγούδι των ABBA «Gimme! Gimme! Gimme!» μπροστά στους καλεσμένους τουw, όπου έκοψαν την τούρτα τους.

Καλεσμένοι για να τραγουδήσουν ήταν η Γιώτα Γρίβα και ο Κώστας Αγέρης, τους οποίους συνόδευε ο Ζήσης Τσολακίδης με το κλαρίνο του.

Πολλοί από τους καλεσμένους μοιράστηκαν μοναδικά στιγμιότυπα από το επιτυχημένο γλέντι, δείχνοντας την άλλη πλευρά του δημάρχου Αθηναίων, ο οποίος «έσυρε» τον χορό στα παραδοσιακά.

Η διακόσμηση ήταν απλή και πολύ εντυπωσιακή, με λουλούδια και όμορφα χρώματα στις αποχρώσεις του πορτοκαλί και του πράσινου. Μάλιστα, λόγω της απότομης αλλαγής του καιρού, επειδή η δεξίωση έγινε σε ανοιχτό χώρο, οι διοργανωτές είχαν φροντίσει κάθε τραπέζι να έχει σόμπες.

 

Η τούρτα του ζευγαριού ήταν ολόλευκη και τριώροφη με διαδοχικά κόκκινα και πορτοκαλί λουλούδια σε κάθε επίπεδό της.

Η Γεωργία Πολυτάνου έκανε δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις. Μία ήταν με το μίνιμαλ μακρυμάνικο νυφικό της ενώ στο γλέντι επέλεξε να φορέσει ένα λαμπερό μπεζ see through φόρεμα με παγέτα και κάπα στο πίσω μέρος.

Ο Χάρης Δούκας εμφανίστηκε στην εκκλησία στις 18:30 το απόγευμα, υποδέχτηκε τους καλεσμένους και περίμενε την αγαπημένη του, που έφτασε στις 19:10 συνοδευόμενη από τον πατέρα και τον αδερφό της. Το μυστήριο του γάμου τελέστηκε στις 20:00 κα στη συνέχεια όλοι έδωσαν το παρών στο κτήμα κοντά στις Αφίδνες, όπου έγινε το μεγάλο γλέντι.

Παρόντες στο γάμο, ήταν οι συνυποψήφιοι του Χάρη Δούκα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Άννα Διαμαντοπούλου και Νάντια Γιαννακοπούλου αλλά και ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Μεταξύ των καλεσμένων, ήταν επίσης, η Μιλένα Αποστολάκη και ο Κώστας Σκανδαλίδης αλλά και η Ράνια Τζίμα με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και η Σάσα Σταμάτη.

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version